Bartasarte Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 no spoko, wyrobie sie na 17.30 kto prowadzi? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zulus Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 no spoko, wyrobie sie na 17.30kto prowadzi? :D Jak to kto? - Roberto:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafii Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 czesc, my z Ewa siedzimy dzisiaj dłużej w pracy ale jak się uda to dołączymy do was na miejscu a jak nie to smacznej i bezdeszczowej rybki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brajan Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Dzieki za fajna rybke....szkoda ze dla mnie byla taka krotka...nastepnym razem biore wegoza:):):)pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zulus Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 I ja dziękuję za - jak zwykle - super towarzycho.Do następnego :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banka Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Jak zwykle milo bylo posmigac z rybkowa ekipa :)pamiętajcie w sobote o 14:50 pod TESCO na górczewskiej ... jedziemy obstawiać raffalla jego wybranke no i druhny :) pzdrR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HooLooVoo Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 ja również dziękuję za towarzystwo :)oby do za tydzień :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jesus Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Towarzystwo doborowe,jedzonko smaczne, pogoda fest :icon_razz: Oby tak dalej... dalej od miasta :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartasarte Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2008 [...]W ten sposób może nie będziemy stali w korkach, jak ostatnio...[...] hehehe... jasne... wiatrak dmuchal mi z taka czestotliwoscia ze caly tylek mi sie spocil :icon_razz: :) :P no i dzieki, mysmy jeszcze przelotem zachaczyli o 2oo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 (edytowane) A ja myślałem że może będzie padać i nie będę miał czego żałować... :icon_mrgreen: :clap: Edytowane 21 Sierpnia 2008 przez zappa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichaelO Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 O żesz ty ;)Ale nawet jakby padało to byś żałował :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zulus Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 hehehe... jasne... wiatrak dmuchal mi z taka czestotliwoscia ze caly tylek mi sie spocil ;) :( :bigrazz:no i dzieki, mysmy jeszcze przelotem zachaczyli o 2oo To 2oo to możemy dodać do środowego rytuału :banghead: Bartas - Muszę się zrewanżować:) Aaa - zapomniałem - kto przygrywa w 2cz. ostatniego filmu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRAKE Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 MI sie niestety nie udało dojechac i widze ze jestr czego złować - za to wiedziałem Zulusa - jak jechal pod Torwar -dolinka służewiecka - a kierowcy paniczneie mu ustepowali miejsca jak sie zblizał ... :icon_exclaim: pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zulus Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 MI sie niestety nie udało dojechac i widze ze jestr czego złować - za to wiedziałem Zulusa - jak jechal pod Torwar -dolinka służewiecka - a kierowcy paniczneie mu ustepowali miejsca jak sie zblizał ... :icon_mrgreen: pozdrawiam Ano jest - sporo armatury się zjechało:)To czemu nie trąbiłeś? Bym zawrócił :icon_exclaim: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartasarte Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 dla wszystkich - w drugiej czesci filmu przygrywa zespol THE TELLERS a utwor nazywa sie "MORE" :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi