Teosik Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Dzięki wszystkim za miłe ognisko :rolleyes: Dzis pobiliśmy rekord świata :lapad: BYŁO 37 MASZYN :D Ciekawy jestem co będzie się działo na następnej "rybce" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peterek Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Może by tak zrobić listę uczestników dzisiejszej "wieprzowej rybki". Zaczynam: 1. Peterek (w końcu mi się udało) :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRAKE Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Może by tak zrobić listę uczestników dzisiejszej "wieprzowej rybki". Zaczynam: 1. Peterek (w końcu mi się udało) 2. Radek i Sylwia a po za uzupełnianiem listy uczestnikow to chcialbym podziekowac za mile spotkanko ... rozumiem ze nastepna sroda juz zaplanowana .. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartasarte Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Wlasciwie dziwie sie ze to Kate nie zaproponowala :D 1. Peterek (w końcu mi się udało) 2. Radek i Sylwia3. Bartas i Ania zaraz zrzuce film na kompa i go przemontuje takze spodziewajcie sie, jak nie dzisiaj to moze jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zulus Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Wlasciwie dziwie sie ze to Kate nie zaproponowala :rolleyes: 1. Peterek (w końcu mi się udało) 2. Radek i Sylwia3. Bartas i Ania3. Zulus Także dziękuję za tak licznie zgromadzone grono;)Czekałem aż ktoś coś napiszę - nie lubię prowadzić:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IT_ Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 (edytowane) Calkiem smaczna ta kielbaska jak na rybke :D 1. Peterek (w końcu mi się udało) 2. Radek i Sylwia3. Bartas i Ania4. Zulus5. IT Edytowane 13 Sierpnia 2008 przez IT_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 (edytowane) 1. Peterek (w końcu mi się udało)2. Radek i Sylwia3. Bartas i Ania4. Zulus5. IT6 - 7 . Janek + ojciec na Suzuki Bandit Było bardzo fajnie ,no może za wyjątkiem stania w korkach.Czekam niecierpliwie na fotki no i film :rolleyes: P.S. Godzina 22.00 a w Warszawie ruch jak w ciągu dnia :D ,ale i tak fajnie sie wracało pzdr. Zulus i IT:) Edytowane 13 Sierpnia 2008 przez Janek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igrazka Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 (edytowane) 1. Peterek (w końcu mi się udało)2. Radek i Sylwia3. Bartas i Ania4. Zulus5. IT6 - 7 . Janek + ojciec na Suzuki Bandit8 - 9. igrażka + Joey (dojechała na skuterku) Dzięki za miły "ten pierwszy raz" na rybce :D Edytowane 13 Sierpnia 2008 przez igrazka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdBar Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 (edytowane) 1. Peterek (w końcu mi się udało)2. Radek i Sylwia3. Bartas i Ania4. Zulus5. IT6 - 7 . Janek + ojciec na Suzuki Bandit8 - 9. igrażka + Joey (dojechała na skuterku)10. AdBar i Angelika na plecach Do następnego razu :wink: Edytowane 13 Sierpnia 2008 przez AdBar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptaq_ Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 (edytowane) To i ja z plecakiem się dopiszemy:: 1. Peterek (w końcu mi się udało)2. Radek i Sylwia3. Bartas i Ania4. Zulus5. IT6 - 7 . Janek + ojciec na Suzuki Bandit8 - 9. igrażka + Joey (dojechała na skuterku)10. Ptaq i Sylwia Muszę przyznać że nie spodziewałem się aż takiej frekwencji. Ciekawe czy ten rekord zostanie pobity. Dzięki wszystkim i do następnej rybki :wink: Edytowane 13 Sierpnia 2008 przez ptaq_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdBar Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 1. Peterek (w końcu mi się udało)2. Radek i Sylwia3. Bartas i Ania4. Zulus5. IT6 - 7 . Janek + ojciec na Suzuki Bandit8 - 9. igrażka + Joey (dojechała na skuterku)10. Ptaq i Sylwia11. Adam i Angelika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teosik Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 (edytowane) 1. Peterek (w końcu mi się udało)2. Radek i Sylwia3. Bartas i Ania4. Zulus5. IT6 - 7 . Janek + ojciec na Suzuki Bandit8 - 9. igrażka + Joey (dojechała na skuterku)10. Ptaq i Sylwia11. Adam i Angelika12. Teosik Edytowane 13 Sierpnia 2008 przez Teosik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roberto1002 Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 (edytowane) 1. Peterek (w końcu mi się udało)2. Radek i Sylwia3. Bartas i Ania4. Zulus5. IT6 - 7 . Janek + ojciec na Suzuki Bandit8 - 9. igrażka + Joey (dojechała na skuterku)10. Ptaq i Sylwia11. Adam i Angelika12. Teosik13. roberto1002 Dzięki wszystkim za miłe spotkanie... w tak licznym gronie :wink:Mam nadzieję, że kiełbasek wystarczyło dla wszystkich chętnych. Jeśli chodzi o SALOON, to organizacyjnie ognisko wyszło całkiem dobrze - zaliczone.Po rozliczeniu ogniska, ze zrzuty do kasku pozostało jeszcze 35,50 PLN. Do wykorzystania przy najbliższej podobnej okazji w ramach "środowej rybki". Jeśli są inne pomysły, to chętnie wysłucham... Pozdrawiam,KIEROWNIK IMPREZY Edytowane 13 Sierpnia 2008 przez roberto1002 Cytuj NO SALSA - NO FUN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 (edytowane) 1. Peterek (w końcu mi się udało)2. Radek i Sylwia3. Bartas i Ania4. Zulus5. IT6 - 7 . Janek + ojciec na Suzuki Bandit8 - 9. igrażka + Joey (dojechała na skuterku)10. Ptaq i Sylwia11. Adam i Angelika12. Teosik13. roberto1002 (kierownik imprezy)14. zappa To jak wszyscy wpadają w taki zachwyt to ja będę w opozycji! A co! :wink: Było kiepsko, nudno, korki, straszny tłum motocykli i w ogóle jakaś taka kiełbasa za gorąca i buty se w piachu wybrudziłem... :icon_mrgreen: Do zobaczenia na następnej rybce :bigrazz: Edytowane 13 Sierpnia 2008 przez zappa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartasarte Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 no ja juz widze ze znowu film bede na 2 czesci dzielil tyle tego jest - jakies 2 x po 9 minut :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi