Mopik (Bachor) Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Ja! Ja! Ja też chcę! Właśnie wróciliśmy spod Wrocławia (ehe, 150km od...), stąd zgłoszenie na ostatnią chwilę. Z mamą problemu nie ma, ale ja nadal szukam kawalera lub kawalerki coby bezczelnie się podczepić na plecak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Ponieważ zapowiada się wyjątkowa impra Bartasarte, czy możemy liczyć na Ciebie w kwestii filmu? Eeeee... co tam Ty... Jesteś tylko szoferem... :) Chodziło mi raczej o Twoją operatorkę kamery :biggrin: No! Sorry zapomniałem, jesteś jeszcze panem montażystą :cool: ;) Bachor! Kawalerów i nie kawalerów u nas pod dostatkiem. Zapuściłaś temat to zaraz się rzucą... :biggrin: a jak nie to spoko dzwoń - Marina ma namiar do mnie :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tuzmen Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Ja! Ja! Ja też chcę! Właśnie wróciliśmy spod Wrocławia (ehe, 150km od...), stąd zgłoszenie na ostatnią chwilę. Z mamą problemu nie ma, ale ja nadal szukam kawalera lub kawalerki coby bezczelnie się podczepić na plecak... Niewiasto, jam ci z bemowa, jak ci pasuje to mogę być twoim rycerzem :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zulus Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 No to na kolana a kto nie w pracy to do kościoła modły czynić o chmur rozwianie.Coś cieńko widzę tą dzisiejszą rybkę - sprawdzi się porzekadło że lubi pływać:flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarKov Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Taka zacna ekipa sie zebrala a ja znow do konca nie wiem czy pojade :flesje: :wink: :wink: jesli sie uda to dolacze na miejscu :banghead: pewnych spraw nie da sie ominac :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnida Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Jak pogoda będzie to i GNIDA będą co wy na to?? Cytuj A nas wiedzie siedem demonów, co nami się karmią: Na przedzie pycha podąża z tańczącą latarnią, Chciwość wczepiła się w siodło i grzebie po sakwach, Broi pod zbroją lubieżność, pokusa niełatwa. Bandzioch domaga się płynów i straw do przesytu, Wabi rozkoszne lenistwo do łóż z aksamitu, Gniew zrywa ze snu i groźbą na oślep wywija, A zazdrość nie wie, co sen i po cichu zabija... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Niewiasto, jam ci z bemowa, jak ci pasuje to mogę być twoim rycerzem :(Hahaha dobre! :banghead: Jak tak dalej pójdzie Bachor to poznasz/zaliczysz wszystkie nasze sprzęty - co by to nie miało znaczyć... :flesje: MarKov znowu zdrajcą chcesz zostać??? :wink: Nie pękaj! Ja mam mały remoncik i poprostu powiedziałem, że pokój sam się pomaluje :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mopik (Bachor) Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Hahaha dobre! :wink: Jak tak dalej pójdzie Bachor to poznasz/zaliczysz wszystkie nasze sprzęty - co by to nie miało znaczyć... :flesje: I o to chodzi :D co by to nie miało znaczyć, rzecz jasna ;) no przecież muszę się pooswajać, popróbować i rozeznać teren zanim sama się zabiorę za motorowanie. Zacny rycerzu, jeśli pogoda dopisze, powiedz tylko gdzie i o której! Nie mam ani wieży, ani smoka, ani warkocza ale będę bardzo po królewsku wdzięczna za przejażdżkę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafii Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 jak na razie to pogoda kiepska, na szczęście mamy jeszcze kilka godzin do zbiórki przy Torwarze więc jest nadzieja że się rozpogodzi. Oby tak było bo ekipa na śmiganko uzbierała się duża. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartasarte Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Ponieważ zapowiada się wyjątkowa impra Bartasarte, czy możemy liczyć na Ciebie w kwestii filmu? spoko... za polowe twoje porcji kielbasy dam sie namowic :flesje: jak tylko pogoda pozwoli bo na razie jest, jakby to rzec, kijowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elqjp Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Wydaje mi się, że TOWARZYSTWO jest tak napalone ogniskowo i kiełbaskowo, że nawet zamiecie śnieżne nie zatrzymają grupy "rybka?" na dzisiejszą kiełbaskę ( a to przecież tylko Kiełbasa - produkt spożywczy, którego nazwa polska (słowiańska) pochodzi z języka węgierskiego (org. kolbász - źródło wiki). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 spoko... za polowe twoje porcji kielbasy dam sie namowic :Pjak tylko pogoda pozwoli bo na razie jest, jakby to rzec, kijowoWróce do linku który zapodał MarKovwszystko pod kontrolą i zgodnie z planem :clap: http://umold.meteo.pl/java/mgram.php?x=19&...0&ver=&ikonka=0 W ramach ceny ogniska przysługuje 100 gr kiełby na łebBartasarte przysługuje Ci zatem 50 gr mojej "rybiej" kiełbasy ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zulus Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Wróce do linku który zapodał MarKovwszystko pod kontrolą i zgodnie z planem ;) http://umold.meteo.pl/java/mgram.php?x=19&...0&ver=&ikonka=0 Potwierdzam: http://pogoda.interia.pl/miasta?id=11982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Ech.... te prognozy sa do dupy niestety.Wiekszosc z nich sie nie sprawdzila co do przedpoludniowego deszczu.Mimo ze teraz nie pada to nadal mokro i wcale nie chce przesychac.Ciekawe czy drewno na ognisko bylo schowane czy nalykalo sie wody... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRAKE Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Zaklinanie pogody powoli przynosi skutki ... miejmy nadzieje ze jakos obeschnie to wszystko ... wiec trzymam kciuki oby tak dalej ... no i do zobaczenia 17:30-45 pod torwarem, ustawiajacie od razu tak motocykle by sie ich wiecje zmiescili :icon_mrgreen: A co do grupy z Legionowa to czy bedzie czekała na Neste ?? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi