Skocz do zawartości

na rybkę ??

DRAKE
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Kurcze, trochę za daleko moim skromnym zdaniem.

Jakbyśmy umówili się w łikiend to było by całkiem przyjemnie.

A co byście powiedzieli na trasę. Torwar ->Rynia ->Country Saloon http://www.countrysaloon.pl/

Może jakbyśmy stadem wjechali to może jakiś rabacik by dali?

TRASA -

Edytowane przez elqjp

Kurcze, trochę za daleko moim skromnym zdaniem.

Jakbyśmy umówili się w łikiend to było by całkiem przyjemnie.

A co byście powiedzieli na trasę. Torwar ->Rynia ->Country Saloon http://www.countrysaloon.pl/

Może jakbyśmy stadem wjechali to może jakiś rabacik by dali?

Nie mają żywca:(

Fajny pomysł z tym Country w Ryni. Nawet nie wiedziałam, że taka fajna knajpa jest tak blisko :)

Jeśli to wszystkim odpowiada to proponuję środę o 18.00 na stacji Neste w Nieporęcie, a jak chcecie się wcześniej umówić w Warszawie to niech ktoś poda miejsce i termin. Ja będę na Neste o 18.00 :buttrock:

Jeśli są inne propozycje to piszcie. Osobiście uważam, ze Bida pod Lublinem to bardzo fajny pomysł na weekend, ale na środowe popołudnie to stanowczo za daleko.

Pozdrawiam

p.s. po rybce może jeszcze jakieś śmiganko??

Hej,

Ja dołączę do Kate na Neste :buttrock:.

Adam

ps. jeśli nie macie nic przeciwko to wezmę ze sobą "narybek" (12 lat) .. jak tak dalej pójdzie to jak nic do mojej cb kosz będę musiał doczepić aby obie moje dziewuchy na raz uszczęśliwiać :icon_razz:

Chyba i ja do rybkowiczów dołączę, w przyszłą środę nawet dysponuje wolnym czasem, wiec czekam na rozwój wydarzeń

pozdrawiam Grzesiek

PS. jezeli dzieci mile widziane to moze zabiore syna 10 letniego :icon_razz:

Edytowane przez bluntmeeen

Byłem tam na konferencji integracyjnej! Ale się działo... :flesje: :biggrin: Rzeczywiście fajowa miejscówa. Nawet jest Gród Wikingów.

Widzę że zapoczątkowałem zabieranie "narybku" A nie! Przepraszam, pierwsza była marina :biggrin:

Jak dla mnie trasa Git! I wali mnie że korki... - dłuższa radość z jazdy :icon_twisted: Tradycja musi być, Torwar 17.30 popieram i już! :)

..

Jak dla mnie trasa Git! I wali mnie że korki... - dłuższa radość z jazdy :) Tradycja musi być, Torwar 17.30 popieram i już! :)

zastanówcie się czy nie ominąć legionowa i tamtejszego remontu wiaduktu ... może najpierw na nieporęt, potem przy dwóch rądkach w lewo i wylatujecie w legionowie ale już za najgorszym korkowym syfem..

Pozdr

Adam.

Jedyna i słuszna godzina 17.30 pod Torwarem jest gites majones.

Mozemy pojechać wisłostradą ->grota roweckiego ->marywilska ->płochocińska ->kobiałka ->nieporet ->bialobrzegi ->rynia.

Mozna tez pozniej przejsc sie nad zalew i zlowic rybke.

tak jest! Torwar godzina 17.30, i potem na neste zbieramy Kate, ktora jak zwykle bedzie musiala na nas poczekac 15 minut dluzej. A trasa na nieporet lecimy standardowo.

To może umówcie się o 17.15, a wyjazd o 17.30 :evil:

Oczywiście poczekam :biggrin: