zappa Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 A to jakiś problem wrócić o północy? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elqjp Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 (edytowane) Kurcze, trochę za daleko moim skromnym zdaniem.Jakbyśmy umówili się w łikiend to było by całkiem przyjemnie. A co byście powiedzieli na trasę. Torwar ->Rynia ->Country Saloon http://www.countrysaloon.pl/ Może jakbyśmy stadem wjechali to może jakiś rabacik by dali? TRASA - Edytowane 8 Sierpnia 2008 przez elqjp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zulus Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Kurcze, trochę za daleko moim skromnym zdaniem.Jakbyśmy umówili się w łikiend to było by całkiem przyjemnie. A co byście powiedzieli na trasę. Torwar ->Rynia ->Country Saloon http://www.countrysaloon.pl/ Może jakbyśmy stadem wjechali to może jakiś rabacik by dali? Nie mają żywca:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kate Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Fajny pomysł z tym Country w Ryni. Nawet nie wiedziałam, że taka fajna knajpa jest tak blisko :)Jeśli to wszystkim odpowiada to proponuję środę o 18.00 na stacji Neste w Nieporęcie, a jak chcecie się wcześniej umówić w Warszawie to niech ktoś poda miejsce i termin. Ja będę na Neste o 18.00 :buttrock:Jeśli są inne propozycje to piszcie. Osobiście uważam, ze Bida pod Lublinem to bardzo fajny pomysł na weekend, ale na środowe popołudnie to stanowczo za daleko.Pozdrawiamp.s. po rybce może jeszcze jakieś śmiganko?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartasarte Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 hehe... Kate jak zwykle ma w nosie jedzenie ;) ok.. country saloon moze byc w porzadku zaloze specjalnie czopsy na ta okazje i otworze drzwiczki z buta! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marla Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Chętnie się do Was dołączę tym razem i ja :icon_razz: Środa - Torwar 17.15-17.30 ? mogę się tam kogoś spodziewać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdBar Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Hej, Ja dołączę do Kate na Neste :buttrock:. Adam ps. jeśli nie macie nic przeciwko to wezmę ze sobą "narybek" (12 lat) .. jak tak dalej pójdzie to jak nic do mojej cb kosz będę musiał doczepić aby obie moje dziewuchy na raz uszczęśliwiać :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek78 Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 (edytowane) Chyba i ja do rybkowiczów dołączę, w przyszłą środę nawet dysponuje wolnym czasem, wiec czekam na rozwój wydarzeń pozdrawiam Grzesiek PS. jezeli dzieci mile widziane to moze zabiore syna 10 letniego :icon_razz: Edytowane 8 Sierpnia 2008 przez bluntmeeen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Byłem tam na konferencji integracyjnej! Ale się działo... :flesje: :biggrin: Rzeczywiście fajowa miejscówa. Nawet jest Gród Wikingów.Widzę że zapoczątkowałem zabieranie "narybku" A nie! Przepraszam, pierwsza była marina :biggrin: Jak dla mnie trasa Git! I wali mnie że korki... - dłuższa radość z jazdy :icon_twisted: Tradycja musi być, Torwar 17.30 popieram i już! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zulus Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Fajny pomysł z tym Country w Ryni. p.s. po rybce może jeszcze jakieś śmiganko?? AHA:) Katka - powiedz lepiej że masz chętke na tego byka:) Może jakiś konkursik i zakłady?Bartłomiej w zakładach jest dobry:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdBar Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2008 ..Jak dla mnie trasa Git! I wali mnie że korki... - dłuższa radość z jazdy :) Tradycja musi być, Torwar 17.30 popieram i już! :) zastanówcie się czy nie ominąć legionowa i tamtejszego remontu wiaduktu ... może najpierw na nieporęt, potem przy dwóch rądkach w lewo i wylatujecie w legionowie ale już za najgorszym korkowym syfem.. PozdrAdam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Ok, wygrałeś! Prowadzisz! :clap: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elqjp Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Jedyna i słuszna godzina 17.30 pod Torwarem jest gites majones. Mozemy pojechać wisłostradą ->grota roweckiego ->marywilska ->płochocińska ->kobiałka ->nieporet ->bialobrzegi ->rynia.Mozna tez pozniej przejsc sie nad zalew i zlowic rybke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartasarte Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2008 tak jest! Torwar godzina 17.30, i potem na neste zbieramy Kate, ktora jak zwykle bedzie musiala na nas poczekac 15 minut dluzej. A trasa na nieporet lecimy standardowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kate Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2008 tak jest! Torwar godzina 17.30, i potem na neste zbieramy Kate, ktora jak zwykle bedzie musiala na nas poczekac 15 minut dluzej. A trasa na nieporet lecimy standardowo. To może umówcie się o 17.15, a wyjazd o 17.30 :evil:Oczywiście poczekam :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi