roberto1002 Opublikowano 5 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 OGŁOSZENIE PARAFIALNE :cool: W tą środę proponuję wypad do Kampinosu :) Pogoda jeszcze jest, więc warto z tego korzystać... Miejsce docelowe: Kampinówka w Izabelinie C, tuż obok siedziby Dyrekcji Kampinowskiego Parku Narodowego Zbiórka: parking przy TESCO na Górczewskiej Start: godz.17:45... jak zwykle 15 minut później ruszamy... ...i jedziemy Warszawską (droga 580) do Babic. 300 m za rondkiem w prawo. Potem przez Laski, a następnie kierunek na Truskaw... Obsługa jest już uprzedzona o naszym nalocie ;) Proszę się ciepło ubrać - wieczorem jest baaaaardzo rześko :icon_eek: R. Cytuj NO SALSA - NO FUN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdBar Opublikowano 13 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 Siema, na szybko: jak by co modlińska BP 17.45 zbiórka, wyjazd 18.00 a dokąd to się zobaczy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 3 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2010 OGŁOSZENIE PARAFIALNE Jako, że dzień już krótki i taka cisza w eterze rybka w 2oo Zbiórka tradycyjnie: Torwar 17.30, wyjazd 17.45 - Ja będę :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrbravo Opublikowano 29 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 moze mala ustawka??? :biggrin: Cytuj General description: aktualnie brak... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roberto1002 Opublikowano 29 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2010 moze mala ustawka??? :biggrin: Chętnie :cool:, ale na rybkę jeździmy tylko we środy :icon_razz: Cytuj NO SALSA - NO FUN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojto1976 Opublikowano 9 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2010 Witam pewnie ruszycie z wyjazdami dopiero wiosną, chyba, że się ociepli to pewnie niebawem. Czytalem co nieco o was na forum i chcialem dolaczyc do waszego forum na rybke ale jakos to chyba nie bardzo dziala. W kazdym razie jesli bedziecie sie gdzies wybierac to z mila checi dołacze. Pozdrawiam Wojtek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roberto1002 Opublikowano 20 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2010 W najbliższą środę (22 grudnia...) proponuję spotkanie w 2oo ;) Start: godz. 19:00. Będzie okazja spotkać się na środowej rybce (przy tymbarku lub grzańcu ;) ...) i złożyć sobie świąteczne życzenia. Bez karpia, choinki i innych utensyliów... a jeśli pogoda będzie łaskawa i śnieg stopnieje :cool: ... R. :cool: Cytuj NO SALSA - NO FUN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Listek31 Opublikowano 23 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 Najlepszego dla was sorry że mnie nie było ale praca mnie zatrzymała. Wesołych Spokojnych Świąt życzy Listek Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marauder 125 Opublikowano 12 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2011 sory że tak nie na temat ale czy ktoś wie gdzie u diabła ! są jakieś zloty motocyklistów w Warszawa szukam od 3 godzin nie mogę znaleźć no co jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tango Opublikowano 12 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2011 Dokladnie - nie na temat. Jest zima, ja tez nie znajde teraz zlotu. Ale cos kiepsko szukasz: http://forum.motocyklistow.pl/Zloty-imprez...jazdzki-f4.html - tu masz info jesli cos sie bedzie dzialo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roberto1002 Opublikowano 22 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 OGŁOSZENIE PARAFIALNE :cool: Dla tych, co jeszcze nie zauważyli - wiosna przyszła ;) Jeśli są chętni na jutrzejszy, środowy wypad na rybkę, to miło będzie się spotkać... Start: parking przy Torwarze, godz. 17:30... 17:45 ruszamy...Miejsce docelowe: Cafe 66 R. :crossy: Cytuj NO SALSA - NO FUN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 22 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 To sie kurna najezdzicie :icon_mrgreen: A cos na weekend sie szykuje gdzies dalej ? :crossy: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modek Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 cytat:Mam zamiar troszke sie rozruszac po zimie i zrobic mala rundke wokol komina. Poniewaz wszystkie kierunki sa juz wszystkim znane, wiec oryginalna nie bede.Wyjezdzam o godz.11 w niedziele, Na trasie Torunskiej, za skrzyzowaniem z ulica bodajze Labiszynska, po prawej stronie jest stacja benzynowa, chyba Statoil??? mozemy sie tam umowic, ze wszystkimi chetnymi.trasa: Warszawa-Wyszkow-Zambrów-Lomza-Ostroleka-Pultusk-Serock-Warszawa = razem ciut ponad 300 km, Przejazdzka typowo lightowa, wraz z konsumpcja zajmie pare godzin, wiec powrot pewnie kolo godz. 17-18. Cytuj http://www.bikepics.com/members/modek/w sprawie pochówku, to zaczynam mieć zdanie zbliżone do koncepcji qurim`aa być może nawet zacznę chodzić z gołą dupą, żeby mogli całować za życiahttp://rpmauto.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fenix69 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 http://www.facebook.com/home.php#!/event.php?eid=210252469000787&index=1 prawie to samo i prawie o tej samej porze - ja się właśnie zastanawiam nad FB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 OGŁOSZENIE PARAFIALNE Pora chyba wreszcie wyjechać z miastaO ile nie będzie padało jedziemy na Ranczo Bena koło Stanisławowa Zbiórka: Torwar godzina 17.30 - 17.45 ruszamy ew. tankujemy na BP przy Modlińskiej i ruszamy zbierając resztę ok.18.30 Dla tych, co będą nas doganiać później - Płochocińską (droga 633), potem w Rembelszczyźnie w prawo na pierwszym małym rondzie (droga 632).Po ok. 2 km w lewo na skrzyżowaniu z szyldem Obsługa uprzedzona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi