Bartasarte Opublikowano 23 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 +1 to zdecydowanie dla mnie za malo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 23 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 Po awatarze mniemam, że może być mało... :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banka Opublikowano 24 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2009 A ja odebrałem moto z regulacji... chodzi jak ta lala :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolkan Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 Kolejny rybkowicz melduje przebudzenie - moje osobiste oraz powrot Aprilki z zaświatów :wink: . Wkoncu bede mial czym przyjechac na rybke. Dla zainteresowanych link do opisu co działo sie z moim Caponordem http://motobajzel.pl/2009/02/05/aprilia-ca...d-2001-naprawa/ Z tym zaworem to trochę dziwnie się stało, silnik nie miał dużo przejechane :icon_question: . Też bym chciał silniczek o tak małym przebiegu, normalnie nówka sztuka. Cytuj wieczny włóczęga... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciekka Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 Z tym zaworem to trochę dziwnie się stało, silnik nie miał dużo przejechane :icon_question: . Też bym chciał silniczek o tak małym przebiegu, normalnie nówka sztuka. Sporo osob sie dziwi. Coz poradzic. Ktos napewno dopomogl temu zaworowi ale szkoda robic dochodzenie bo i tak to nic nie da. W srode przyjechalem Aprilka z Piaseczna i silniczek igla :wink: . Mam nadzieje ze mi dlugo posluzy. A jak prace nad Twoim sprzetem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banka Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 ...i nastał ten smutny moment, że zostałem bez motocykla ... er 5 sprzedane :( na pocieszenie szukam FZ1 N jeśli ktoś coś słyszał o takowym do sprzedania niech daje cynk, żebym jak najszybciej mógł pojawić się na rybce :) dziś pogoda super ... zanim sprzedałem polatałem troche i miło spędziłem ostatnie chwile z moją er 5 ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zulus Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 ...i nastał ten smutny moment, że zostałem bez motocykla ... er 5 sprzedane :( I nastał ten wesoły moment, że Draga sprzedałem :biggrin: Może ktoś chętny na mały wypadzik za miasto - jutro jadę go odwieźć klientowi za Tłuszcz tj za Markami? Oczywiście jak będzie podobna do dzisiejszej - pogoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banka Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 I nastał ten wesoły moment, że Draga sprzedałem :biggrin: Może ktoś chętny na mały wypadzik za miasto - jutro jadę go odwieźć klientowi za Tłuszcz tj za Markami? Oczywiście jak będzie podobna do dzisiejszej - pogoda. a bierzesz plecaczki ?? :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zulus Opublikowano 2 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 a bierzesz plecaczki ?? :biggrin: Jak będzie kilu chętnych to jasne - toć trzeba jakoś wrócić:))) Jak będzie kilu chętnych to jasne - toć trzeba jakoś wrócić:))) 50km wykręcone i Drażetka od dziś ma nowy domek:))) Jak będzie kilu chętnych to jasne - toć trzeba jakoś wrócić:))) 50km wykręcone i Drażetka od dziś ma nowy domek:))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartasarte Opublikowano 2 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 kurcze, za pozno sie pokapowalem - przejechalbym sie chetnie :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zulus Opublikowano 2 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 kurcze, za pozno sie pokapowalem - przejechalbym sie chetnie :P Gapa:) A ja troszkę łapką pomachałem wczoraj - nawet sporo maszyn mijałem jak na 4st:) Bartas ale bez gmoli to by Cię przewiało :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 3 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 I ja! I Ja śmigałem - i bez gmoli! :buttrock: (Kurde, miesiąc już czekam na nie :banghead: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciekka Opublikowano 3 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 Ja smigalem z gmolami ale i tak bylo zimno :wink: Faktycznie bylo komu pomachac, troche sprzetow wyjechalo w niedziele. Tak patrze na prognoze na srode i ma byc 6-7 stopni - wiec moze male spotkanko rybkowe. Ktos zamierza przewietrzyc maszyne ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cielak Opublikowano 3 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 a mnie skręca... Mam ułamany podnóżek prawy u kierowcy :) Nieszczęśliwy wypadek :) Pękł i odleciał, może od mrozu? :) Przejechałem się pare kilometrów bez, ale jakoś dziwnie tak trzymać jedną nogę w górze... Jak dojedzie nowy to zapewne się pojawię, w przyszłym tygodniu jak będą warunki. Czytałem ostatnio że w Suwalskiem przyleciały Żurawie co ponoć oznacza rychły koniec Zimy. Czyżby żuraw mia być najlepszym przyjacielem motocyklisty?? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 3 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 Tak patrze na prognoze na srode i ma byc 6-7 stopni - wiec moze male spotkanko rybkowe. Ktos zamierza przewietrzyc maszyne ? Yhym... :icon_rolleyes: No skoro przyleciały żurawie... Obaczym co pokaże rano termometr :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi