Bartasarte Opublikowano 19 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 taaa... pogoda do D... chcialem jutro na mecz do Poznania samochodem pojechac, ale nawet z tego zrezygnowalem. Jade pociagiem :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igrazka Opublikowano 19 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 Olaboga, Marina! Widzę, że spotykamy się nie tylko w warsztatach pro-motora, ale także na forum w moim ulubionym wątku. :bigrazz: Właśnie oglądałam fotki z zeszłorocznej rybki w Country Clubie i zobaczyłam, że też tam byłaś swoją srebrną "szczałą". Ależ ten motocyklowy światek mały :crossy: A tak w ogóle, mili koledzy i koleżanki - w tym roku nie będę już zostawać na szarym końcu. 250-tka poszła, teraz jest 600-tka :icon_razz: Pozdrawiam śpiących i wybudzonych rybkowiczów :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolkan Opublikowano 19 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 Wy to macie dobrze, śpicie sobie a ja tylko przy motocyklu grzebie całe dnie :icon_mrgreen: . Cytuj wieczny włóczęga... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marina Opublikowano 19 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 wreszcie jakis porzadny!! nieoczekiwanie zacznie sie wiosna a my dopiero pobudzimy sie ze snu zimowego, zaczniemy wyciagac sprzety i z zazdroscia, zeby nie powiedziec z zawiscia bedziemy patrzec jak Wolkan smiga na gotowym sprzecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 19 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 bedziemy patrzec jak Wolkan smiga na gotowym sprzecie No, no mow za siebie :icon_mrgreen: Moj wildek stoi zwarty i gotowy na odpalenie z pierwszego dotyku :crossy: Czekam tylko na koniec zimy i .... sruuuuuuuuuu :buttrock: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marina Opublikowano 20 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2009 Olaboga, Marina! Widzę, że spotykamy się nie tylko w warsztatach pro-motora, ale także na forum w moim ulubionym wątku. :bigrazz: Właśnie oglądałam fotki z zeszłorocznej rybki w Country Clubie i zobaczyłam, że też tam byłaś swoją srebrną "szczałą". Ależ ten motocyklowy światek mały :crossy: cos trzeba robic w te dlugie zimowe weekendy, przynajmniej jakis kontakt z motocyklem! No, no mow za siebie :icon_mrgreen: Moj wildek stoi zwarty i gotowy na odpalenie z pierwszego dotyku :crossy: Czekam tylko na koniec zimy i .... sruuuuuuuuuu :buttrock: moja srebrna "szczala" tez na Ciebie czeka, skoro ja wepchnales do garazu, to mam nadzieje ze tez i wypchniesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 20 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2009 (edytowane) Marina a Ona nie wyjedzie o wlasnych silach ??? :eek: 15 marca jest moto bajzel we Warszawie i juz trza tam pojechac :buttrock: Jakby co to ........ Ci pomoge :clap: :lalag: Edytowane 20 Lutego 2009 przez majkelpl Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 20 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2009 Wy to macie dobrze, śpicie sobie a ja tylko przy motocyklu grzebie całe dnie :icon_mrgreen: . Jak się ma grata... :icon_razz: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
STYK Opublikowano 21 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 Dzień Dobry Wzorem, niedoścignionem, Bartasa - melduję przebudzenie :-). Chciałem przy okazji obudzić też Yankę, ale śpi jak suseł, nawet ze mna pogadac nie chciała (pewnie bateryjka wykitowała). Może wyjazd Rybkowy zainicjujemy 15-go i na motobajzel razem ruszymy ?! Majkel juz dołkach jak widzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 21 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 Może wyjazd Rybkowy zainicjujemy 15-go i na motobajzel razem ruszymy ?! Majkel juz dołkach jak widzę. Ale 15-ty to nie środa? - No to nie możemy :icon_twisted: - rybka only środa :buttrock: Ale ruszyć na motobajzel to jak najbardziej... o ile pogoda pozwoli :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRAKE Opublikowano 22 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 to juz sie wszyscy wybudzili ;) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolkan Opublikowano 22 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 (edytowane) Jak się ma grata... :icon_razz: :biggrin: Masz minusa i to dużego :icon_evil: :icon_razz: Poprawnie zdanie powinno brzmieć: Jak się ma klasyka… Edytowane 22 Lutego 2009 przez wolkan Cytuj wieczny włóczęga... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 22 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 Walnij w stół a nożyce się odezwą... :icon_mrgreen: Ok, niech będzie "klasyk" :wink: i tak osiągami nie mam co się porównywać :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciekka Opublikowano 23 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 Kolejny rybkowicz melduje przebudzenie - moje osobiste oraz powrot Aprilki z zaświatów :wink: . Wkoncu bede mial czym przyjechac na rybke. Dla zainteresowanych link do opisu co działo sie z moim Caponordem http://motobajzel.pl/2009/02/05/aprilia-ca...d-2001-naprawa/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HooLooVoo Opublikowano 23 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 ja nie spałem ale też się witam z tymi co się przebudzili :) w środę ponoć ma być ponoć na plusie w ciągu dnia :D spotykamy się? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi