banka Opublikowano 1 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2009 Szczęśliwego Nowego lepszego od starego a gorszego od następnego :) wszystkim motocyklistkom, motocyklistom a przede wszystkim rybkowiczom ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 1 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2009 Witam rybkowiczów w ten pierwszy dzień nowego roku! :cool: Pees... Wstawać śpiochy i pijoki!! :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tango Opublikowano 3 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2009 wiecie co sie dzieje zima z rybkami i wiecie ze na wodzie tworzy sie taka skorupa... Po tej skorupie tez mozna sie jezdzic... ...wiec proponuje latanie po lodowisku na lyzwach :) Torwar? Ursynow? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 3 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2009 wiecie co sie dzieje zima z rybkami i wiecie ze na wodzie tworzy sie taka skorupa... Po tej skorupie tez mozna sie jezdzic... ...wiec proponuje latanie po lodowisku na lyzwach :) Torwar? Ursynow? Stegny! I ja bardzo chętnie :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banka Opublikowano 4 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 ja też chętnie się podłącze. Może nie jest ze mnie łyżwa pierwsza klasa ale powygłupiać się można ;) powiedzcie tylko kiedy a jak mnie z roboty wypuszczą to śmigam z Wami ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichaelO Opublikowano 4 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 Bańka, tylko ciepłe spodnie załóż, naprawdę er5 ma za kiepskie owiewki na taki śnieg i jeansy :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 4 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 ja też chętnie się podłącze. Może nie jest ze mnie łyżwa pierwsza klasa ale powygłupiać się można ;) powiedzcie tylko kiedy a jak mnie z roboty wypuszczą to śmigam z Wami ;) Może piątek wieczorkiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banka Opublikowano 4 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 Może piątek wieczorkiem? Dla mnie gitara :) tylko będę musiał łyżwy na miejscu wypożyczyć (choć zawsze mam dylemat ;) ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 4 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 Dla mnie gitara :) tylko będę musiał łyżwy na miejscu wypożyczyć (choć zawsze mam dylemat ;) ) Ja muszę swoje odkopać... A nawet nie wiem skąd :bigrazz: Slizgawka jest od 19.30 do 21, więc może 19 pod wejściem? Kto chętny? :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tango Opublikowano 5 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 Jesli sroda i/lub piatek to ja sie pisze :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 5 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 Jesli sroda i/lub piatek to ja sie pisze :) Ja proponuję piątek. W środy spuszczam łomot ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 11 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2009 1% podatku Z góry dziekuję w imieniu swoim i kolegi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banka Opublikowano 23 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2009 co to za niepokojąca cisza :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zulus Opublikowano 23 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2009 co to za niepokojąca cisza :) Wszyscy przyczajeni czekają na wiosnę :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichaelO Opublikowano 23 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2009 Dokładnie. Już dziś patrzę tęsknie za okno, i gdyby nie to że jestem chory, mam zaraz egzamin, oraz że nie mogę za bardzo ruszać zuzi bo przegląd najpierw muszę zrobić, i że jakbym to zrobił to miałbym ją baaardzo posoloną, to już bym jeździł :D Kurde ciepło się robi :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi