yacey Opublikowano 10 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2008 Z jazda na motocyklu w zimie, to podobnie jak z piciem cieplej wodki - mozna, tylko po co :) A do wiosny coraz blizej:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zulus Opublikowano 10 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2008 Z jazda na motocyklu w zimie, to podobnie jak z piciem cieplej wodki - mozna, tylko po co :) Bardziej jak z całowaniem się przez szybę - zero przyjemności :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 10 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2008 To idac dalej za ciosem ..... jak seks w gumce :banghead: :icon_mrgreen: :icon_razz: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pszczola35 Opublikowano 10 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2008 To idac dalej za ciosem ..... jak seks w gumce :banghead: :icon_mrgreen: :icon_razz: A Ty tylko o jednym... :icon_razz: :wink: A na poważnie...W zeszłym roku odmroziłam łapki...Hm...Nie powiem, bolało jak ch....a,aleeeee kochani...Nikt mi nie odbierze frajdy z jazdy, a jak!....Na WOSP postaram się wyszykować Maczka i oby pogoda dopisała, tyż bedem kwestować :crossy: :biggrin: ściskam,pszczolisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zulus Opublikowano 10 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2008 Nikt mi nie odbierze frajdy z jazdy, Ajtam - też mi przyjemność ;) Ja w długie zimowe wieczory będę się delektował motoGP na 42" :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 10 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2008 Nikt mi nie odbierze frajdy z jazdy, a jak! Agus, jaka to frajda w taka pogode smigac ? :eek: Nie lepiej ............ w cieplym lozeczku polezec :icon_razz: Jakby nie mogli Mikolajek i WOŚP przeniesc na wiosne :icon_mrgreen: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HooLooVoo Opublikowano 10 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2008 ja to nowy jestem w tym temacie, bo dopiero pierwszy sezon jeżdżę :) i może dlatego mam +100% do przyjemności z jazdy :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banka Opublikowano 10 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2008 Agus, jaka to frajda w taka pogode smigac ? :eek: Nie lepiej ............ w cieplym lozeczku polezec :icon_razz: Jakby nie mogli Mikolajek i WOŚP przeniesc na wiosne :icon_mrgreen: bez urazu ale Ty lubisz wszedzie swoj kij wsadzac, nie chcesz nie przyjezdzaj przeciez nikt Cie na sile nie ciagnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HooLooVoo Opublikowano 10 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2008 eee Bańka luuuuz przecież od tego jest forum żeby sobie popisać:) szczególnie jak ktoś siedzi i przez szybę patrzy jak inni śmigają ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 10 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2008 Widzę, zima idzie bo nudzi się wszystkim i o pierdołach gadacie w tym temacie zamiast się umawiać. Z takimi gadkami to "Przy piwie" :icon_razz: :icon_twisted: Kto nie chce nie lata i nikt nikomu nie musi udowadniać, że jest twardzielem śmigającym zimą. Ja tam dosiadam moja wdówkę jak mnie nachodzi na nią ochota ;) Tą razą niestety przez natłok zajęć mnie nie będzie na rybce (choć pogoda w dechę) :( :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banka Opublikowano 10 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2008 spoko wiem uLu ;) napisalem... bez urazu ;) a ja tez tylko swoja opinie wyrazilem :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HooLooVoo Opublikowano 10 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2008 dobra dobra :) ja tez tylko swoją opinię wyraziłem :D a skoro zappa wymiękł tzn. zamarzł ;) to kto się pojawi na Torwarze? a może od razu w 2oo ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciekka Opublikowano 10 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2008 Ja mialem zamiar przyjechac ale pod robota pekla mi linka od sprzegla :wink: Jak dam rade to naprawic do 17 to sie pojawie pod Torwarem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtel Opublikowano 10 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2008 Ja może dotrę, ale odrazu do 2oo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tango Opublikowano 10 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2008 Ja raczej tez zamelduje sie w 2oo A tak z ciekawosci - ostatnio byla na drzwiach kartka, ze otwarte od 1800 - cos sie zmienilo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi