Skocz do zawartości

na rybkę ??

DRAKE
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

:lalag: AMEN :biggrin:

i ja się przybiję ;)

środowe rybki to środowe rybki ;) a na niedzielnych śmigankach też kilka razy byłem. Jedno nie przeczy drugiemu i nie ma absolutnie żadnych przeciwwskazań, żeby rybkowicze jeździli też w weekendy :D

:icon_razz:

Byłem dziś na rybce. :biggrin: Nigdzie już nie jadę w najbliższy weekend :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen:

http://www.bikepics.com/members/modek/
w sprawie pochówku, to zaczynam mieć zdanie zbliżone do koncepcji qurim`a

a być może nawet zacznę chodzić z gołą dupą, żeby mogli całować za życia

http://rpmauto.pl/

Modek:D szacun dla ciebie,ze w taką pogode byłes:D zastanawialisym się z bratem czy ktos przyjedzie...Ja to sobie rozkręciłem r6 i przy okazji swiec reguluje zaawory,wymieniam płyn chłodniczy,czyszcze wtryski i zmieniam płyn amulcowy:D:D:D W tak marną pogode jezdzić mi się nie chce...wole poczekać aż się zrobi cieplej :D a na rybke mozna się czasem umowic, przeciez bez motocykla np: w 2oo:D:D znaczy na kiełbaske:D Ja teraz czekam na Śnieg tylko taki prawdziwy a nie jakąs popeline;D i na narty...a może ktoś chce ze mną wynając domek w górach na pare dni i pojezzdzic na nartkach????

To pisał Barthezzz1 :D

Edytowane przez MichaelO

Ja to sobie rozkręciłem r6 i przy okazji swiec reguluje zaawory,wymieniam płyn chłodniczy,czyszcze wtryski i zmieniam płyn amulcowy:D:D:D

To pisał Barthezzz1 :D

Szacun z tymi wtryskami i zaworami :clap:

Ja to świece, klocki i płyny daje radę ale na zawory, to bym się już nie porywał.

Nie wspomnę o wtryskach bo ich nie mam :biggrin:

No dobra...

bo zaczynamy odbiegać od tematu :)

W takim razie mamy sporo czasu (tak sądzę po czytaniu prognoz pogodowych i biorąc pod uwagę miesiące mokre) na obcykanie kilku możliwości wyjazdowych na dłużej.

Ja już niedługo zaproponuję dwie możliwości. Jedną na mazury, drugą w Bieszczadach. Znam tam kilka fajnych tras i myślę że w Bieszczadach mam rewelacyjną trasę dla fanów zakrętasów. Znacie trasę 100 zakrętów? Widoki piękne, wrecz urokliwe (wspaniale działają na kobiety... :) ) no i zakrętów sporo więc frajda ogromna.

Przygotuję dokładną mapę razem z propozycjami zaplecza leżakowego.

Oczywiście wszyscy są proszeni o wszelkie propozycje Ciekawych miejsc.

A tak na bliżej (np. wypad w sobotę) - to można się umawiać na wypady np. do Kazimierza czy innych ładnych okolic...

Pozdrawiam.

Cielak

Znacie trasę 100 zakrętów? Widoki piękne, wrecz urokliwe (wspaniale działają na kobiety... :) ) no i zakrętów sporo więc frajda ogromna.

Znacie, znacie :buttrock: :clap:

A zwlaszcza motocykle co tra gmolami i podnozkami o asfalt :icon_mrgreen:

ISRA: 27062
SREU: 614

już nie mogę się doczekać tych wypadów :)

a teraz odsmażę starą propozycję...są jacyś chętni do pościgania się na gokartach w piasecznie na imoli ? np ten weekend ? Wiem, że to nie środa ale fajnie by było pośmigać (tym razem 4oo) z ekipą rybkową ;)

a teraz odsmażę starą propozycję...są jacyś chętni do pościgania się na gokartach w piasecznie na imoli ? np ten weekend ? Wiem, że to nie środa ale fajnie by było pośmigać (tym razem 4oo) z ekipą rybkową ;)

Fajny pomysł,ja z chęcią, ale niestety w przyszły łikend bym mogłodopiero :( nie wiem jak reszta??

Szacun z tymi wtryskami i zaworami :clap:

Ja to świece, klocki i płyny daje radę ale na zawory, to bym się już nie porywał.

Nie wspomnę o wtryskach bo ich nie mam :biggrin:

Ja też bym się sam nie porwał, ale robie to pod okiem mojego dobrego kolegi, który jest świetnym mechanikiem i ufam mu bardziej niz jakim kolwiek mechanikom w tym kraju :flesje:

Pozdro

Imola sprzedana - będzie kolejny markecik. Ale chyba jeszcze działa.

Ja to mam gości więc odpadam.

Imola sprzedana - będzie kolejny markecik. Ale chyba jeszcze działa.

Ja to mam gości więc odpadam.

ale kiszka, najfajnieszy tor w okolicach wawy.

jeśli nie zamkną to może być przyszły weekend jeżeli więcej osób by się zebrało :)

To ile osób było na wczorajszej rybce??

Rybką nazwałem jednoosobowy przejazd do 2oo.Tam z Jesusem zasiedliśmy do tradycyjnej golonki i tostów. :icon_mrgreen: :icon_mrgreen:

http://www.bikepics.com/members/modek/
w sprawie pochówku, to zaczynam mieć zdanie zbliżone do koncepcji qurim`a

a być może nawet zacznę chodzić z gołą dupą, żeby mogli całować za życia

http://rpmauto.pl/