banka Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 :lalag: AMEN :biggrin: i ja się przybiję ;) środowe rybki to środowe rybki ;) a na niedzielnych śmigankach też kilka razy byłem. Jedno nie przeczy drugiemu i nie ma absolutnie żadnych przeciwwskazań, żeby rybkowicze jeździli też w weekendy :D :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modek Opublikowano 20 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2008 Byłem dziś na rybce. :biggrin: Nigdzie już nie jadę w najbliższy weekend :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: Cytuj http://www.bikepics.com/members/modek/w sprawie pochówku, to zaczynam mieć zdanie zbliżone do koncepcji qurim`aa być może nawet zacznę chodzić z gołą dupą, żeby mogli całować za życiahttp://rpmauto.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 20 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2008 Byłem dziś na rybce. :biggrin: Nigdzie już nie jadę w najbliższy weekend :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: A dupsko nie odpadło? Słowa uznania :biggrin: :lalag: :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichaelO Opublikowano 20 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2008 (edytowane) Modek:D szacun dla ciebie,ze w taką pogode byłes:D zastanawialisym się z bratem czy ktos przyjedzie...Ja to sobie rozkręciłem r6 i przy okazji swiec reguluje zaawory,wymieniam płyn chłodniczy,czyszcze wtryski i zmieniam płyn amulcowy:D:D:D W tak marną pogode jezdzić mi się nie chce...wole poczekać aż się zrobi cieplej :D a na rybke mozna się czasem umowic, przeciez bez motocykla np: w 2oo:D:D znaczy na kiełbaske:D Ja teraz czekam na Śnieg tylko taki prawdziwy a nie jakąs popeline;D i na narty...a może ktoś chce ze mną wynając domek w górach na pare dni i pojezzdzic na nartkach???? To pisał Barthezzz1 :D Edytowane 20 Listopada 2008 przez MichaelO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zulus Opublikowano 20 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2008 Ja to sobie rozkręciłem r6 i przy okazji swiec reguluje zaawory,wymieniam płyn chłodniczy,czyszcze wtryski i zmieniam płyn amulcowy:D:D:D To pisał Barthezzz1 :D Szacun z tymi wtryskami i zaworami :clap: Ja to świece, klocki i płyny daje radę ale na zawory, to bym się już nie porywał. Nie wspomnę o wtryskach bo ich nie mam :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cielak Opublikowano 20 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2008 No dobra... bo zaczynamy odbiegać od tematu :) W takim razie mamy sporo czasu (tak sądzę po czytaniu prognoz pogodowych i biorąc pod uwagę miesiące mokre) na obcykanie kilku możliwości wyjazdowych na dłużej. Ja już niedługo zaproponuję dwie możliwości. Jedną na mazury, drugą w Bieszczadach. Znam tam kilka fajnych tras i myślę że w Bieszczadach mam rewelacyjną trasę dla fanów zakrętasów. Znacie trasę 100 zakrętów? Widoki piękne, wrecz urokliwe (wspaniale działają na kobiety... :) ) no i zakrętów sporo więc frajda ogromna. Przygotuję dokładną mapę razem z propozycjami zaplecza leżakowego. Oczywiście wszyscy są proszeni o wszelkie propozycje Ciekawych miejsc. A tak na bliżej (np. wypad w sobotę) - to można się umawiać na wypady np. do Kazimierza czy innych ładnych okolic... Pozdrawiam. Cielak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teosik Opublikowano 20 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2008 Byłem dziś na rybce. :biggrin: Nigdzie już nie jadę w najbliższy weekend :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: To ile osób było na wczorajszej rybce?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 20 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2008 Znacie trasę 100 zakrętów? Widoki piękne, wrecz urokliwe (wspaniale działają na kobiety... :) ) no i zakrętów sporo więc frajda ogromna. Znacie, znacie :buttrock: :clap: A zwlaszcza motocykle co tra gmolami i podnozkami o asfalt :icon_mrgreen: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banka Opublikowano 20 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2008 już nie mogę się doczekać tych wypadów :) a teraz odsmażę starą propozycję...są jacyś chętni do pościgania się na gokartach w piasecznie na imoli ? np ten weekend ? Wiem, że to nie środa ale fajnie by było pośmigać (tym razem 4oo) z ekipą rybkową ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barthezzz1 Opublikowano 20 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2008 już nie mogę się doczekać tych wypadów :) a teraz odsmażę starą propozycję...są jacyś chętni do pościgania się na gokartach w piasecznie na imoli ? np ten weekend ? Wiem, że to nie środa ale fajnie by było pośmigać (tym razem 4oo) z ekipą rybkową ;) Fajny pomysł,ja z chęcią, ale niestety w przyszły łikend bym mogłodopiero :( nie wiem jak reszta?? Szacun z tymi wtryskami i zaworami :clap: Ja to świece, klocki i płyny daje radę ale na zawory, to bym się już nie porywał. Nie wspomnę o wtryskach bo ich nie mam :biggrin: Ja też bym się sam nie porwał, ale robie to pod okiem mojego dobrego kolegi, który jest świetnym mechanikiem i ufam mu bardziej niz jakim kolwiek mechanikom w tym kraju :flesje: Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zulus Opublikowano 20 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2008 już nie mogę się doczekać tych wypadów :) a teraz odsmażę starą propozycję...są jacyś chętni do pościgania się na gokartach w piasecznie na imoli ? np ten weekend ? Wiem, że to nie środa ale fajnie by było pośmigać (tym razem 4oo) z ekipą rybkową ;) Imola sprzedana - będzie kolejny markecik. Ale chyba jeszcze działa. Ja to mam gości więc odpadam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HooLooVoo Opublikowano 20 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2008 Moja Pani i ja lecimy do Wrocka więc też niestety nie pojawię się :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banka Opublikowano 20 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2008 Imola sprzedana - będzie kolejny markecik. Ale chyba jeszcze działa. Ja to mam gości więc odpadam. ale kiszka, najfajnieszy tor w okolicach wawy. jeśli nie zamkną to może być przyszły weekend jeżeli więcej osób by się zebrało :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tango Opublikowano 21 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2008 Imola sprzedana - będzie kolejny markecik. Ale chyba jeszcze działa. Wlasnie bylem na ich stronie - nie ma zadnej info, ze zamykaja/przenosza tor. W grafiku rezerwacji sa zarezerwowane terminy nawet w grudniu... Wiec o co chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modek Opublikowano 21 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2008 To ile osób było na wczorajszej rybce?? Rybką nazwałem jednoosobowy przejazd do 2oo.Tam z Jesusem zasiedliśmy do tradycyjnej golonki i tostów. :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: Cytuj http://www.bikepics.com/members/modek/w sprawie pochówku, to zaczynam mieć zdanie zbliżone do koncepcji qurim`aa być może nawet zacznę chodzić z gołą dupą, żeby mogli całować za życiahttp://rpmauto.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi