Skocz do zawartości

na rybkę ??

DRAKE
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Ale dla mnie to już chyba rybka będzie dopiero w nastepnym sezonie. Warrior umyty, wywoskowany i prawie zakonserwowany, a w tygodniu powędruje na kołeczki.

Nie wolno tak mówić :wink: Też ostatnio wypicowałem Violkę bo myślałem, że taka pogoda jak dziś to będzie w maju - dopiero. Ale że Viola wypicowana a pogoda w pikna to postanowiłem obaczyć jak ta parada wygląda.

Siadam na Violkę, a ta tylko prrrrr rozrusznikiem zrobiła :wink:

Gdyby nie Drag - zawsze zwarty i gotowy - to bym se w tvn-ie pooglądał :)

[...]pogoda w pikna to postanowiłem obaczyć jak ta parada wygląda.

No sprzetow dzisiaj do bolu na miescie bylo :wink: :wink:

Ja niestety dziasiaj na amorach wiec Wildek zostal zdradzony i .......... nie pojezdzilem ... na nim :)

Ciekawe czy to juz byly ostatnie podrygi pogodowe ....

ISRA: 27062
SREU: 614

Dziś zwiedzaliśmy Liw. Wszyscy tzn. Jesus i ja, doszliśmy do wniosku, że po zmroku jest już cholernie zimno. :icon_eek: Zulus, próbowaliśmy dostarczyć ci koszulkę rybkową ale chyba właśnie paradowałeś. Może następnym razem. Pozdrawiam Wszystkich :) :icon_razz:

http://www.bikepics.com/members/modek/
w sprawie pochówku, to zaczynam mieć zdanie zbliżone do koncepcji qurim`a

a być może nawet zacznę chodzić z gołą dupą, żeby mogli całować za życia

http://rpmauto.pl/

Zulus, próbowaliśmy dostarczyć ci koszulkę rybkową ale chyba właśnie paradowałeś. Może następnym razem. Pozdrawiam Wszystkich :icon_biggrin: :icon_mrgreen:

Aaa rzeczywiście ktoś kolił ale jak mówiłeś - pogoda, słońce, laseczka obejmująca me piersi więc rozumiecie, że nie odbierałem :crossy: Koszulka nie kobita - poczeka:)

(...) więc jadę się przejechać. Z Jesusem. Jakby co, to stacja Lukoil (Radzymińska niedaleko Tesco) 12.30-około. :crossy: :clap: :lalag: :crossy: Gdzie jedziemy, jeszcze nie wiemy :evil:

Lukoil na Radzymińskiej?? Toż to pojarnia mojej czarnej dziewczyny! Byłem tam ale ok. 15.00 i śmignąłem sobie do Sulejówka :cool:

Jakieś plany na jutro? :crossy:

Edytowane przez zappa

To może dziś podjedziemy na gokarty ? :rolleyes:

jeśli zebrała by się jakaś grupa mogłoby być całkiem fajnie ;) jedyny problem może być z dostępnością toru... czasem jak się przyjeżdża w ciemno zdarza się, że tor już zajęty do końca dnia... ale zabawa jest przednia więc jeśli nie ma innych propozycji to można spróbować :)

środowy cennik: 8min / 35 zł

studenci z ważną legitymacją: w godz 19-23 8 min / 25 zł

Wolałbym pojeździć na 2oo niż na gokartach z dwóch przyczyn:

1. w tej chwili akurat nie posiadam kasy na to by sobie dłużej pojeździć na 4oo a 8 min to trochę krótko (nie znam się więc tak mi się wydaje), poza tym jak śnieg spadnie to można zawsze się wybrać "na rybkę mrożoną" ;)

2. jest pogoda więc trzeba z niej korzystać:rolleyes:

Pozdrawiam

uLu

Edytowane przez HooLooVoo

Ok rozumiem :D

chociaż po 8 min jak się często nie jeździ to ma się dosyć ;) Ci co jeździli wiedzą o czym mówię ;)

Dziś raczej na dalsze śmiganie nie będę się wybierał bo nie mam ciepłych ciuchów na moto a po zmierzchu robi się już zimno :) ale na trochę na pewno podjadę :)

Dziś rybka z pięknym warkotem przejechała obok mnie jak z pracy wracałem :icon_mrgreen:

Szły obok mnie jakieś babcie, a ja zanim się zastanowiłem co robię krzyknąłem "RYBKA!!!" - miny babć bezcenne :icon_razz:

Edytowane przez MichaelO