tedarek Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 Knajpke w Kołbieli odwiedziliśmy żeby sprawdzić, czy się nadaje na wyjazdy rybkowe. Ale dla mnie to już chyba rybka będzie dopiero w nastepnym sezonie. Warrior umyty, wywoskowany i prawie zakonserwowany, a w tygodniu powędruje na kołeczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zulus Opublikowano 12 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2008 Ale dla mnie to już chyba rybka będzie dopiero w nastepnym sezonie. Warrior umyty, wywoskowany i prawie zakonserwowany, a w tygodniu powędruje na kołeczki. Nie wolno tak mówić :wink: Też ostatnio wypicowałem Violkę bo myślałem, że taka pogoda jak dziś to będzie w maju - dopiero. Ale że Viola wypicowana a pogoda w pikna to postanowiłem obaczyć jak ta parada wygląda.Siadam na Violkę, a ta tylko prrrrr rozrusznikiem zrobiła :wink: Gdyby nie Drag - zawsze zwarty i gotowy - to bym se w tvn-ie pooglądał :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 12 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2008 [...]pogoda w pikna to postanowiłem obaczyć jak ta parada wygląda. No sprzetow dzisiaj do bolu na miescie bylo :wink: :wink: Ja niestety dziasiaj na amorach wiec Wildek zostal zdradzony i .......... nie pojezdzilem ... na nim :) Ciekawe czy to juz byly ostatnie podrygi pogodowe .... Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zulus Opublikowano 12 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2008 Ja niestety dziasiaj na amorach wiec Wildek zostal zdradzony Co to za "amory" co na wildka nie wsiadają? :) Nie mów tylko Wildze o "amorce" bo się zemści;) popuści na przedniej gumie w winklu i pojedziesz prosto:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modek Opublikowano 12 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2008 Dziś zwiedzaliśmy Liw. Wszyscy tzn. Jesus i ja, doszliśmy do wniosku, że po zmroku jest już cholernie zimno. :icon_eek: Zulus, próbowaliśmy dostarczyć ci koszulkę rybkową ale chyba właśnie paradowałeś. Może następnym razem. Pozdrawiam Wszystkich :) :icon_razz: Cytuj http://www.bikepics.com/members/modek/w sprawie pochówku, to zaczynam mieć zdanie zbliżone do koncepcji qurim`aa być może nawet zacznę chodzić z gołą dupą, żeby mogli całować za życiahttp://rpmauto.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zulus Opublikowano 12 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2008 Zulus, próbowaliśmy dostarczyć ci koszulkę rybkową ale chyba właśnie paradowałeś. Może następnym razem. Pozdrawiam Wszystkich :icon_biggrin: :icon_mrgreen: Aaa rzeczywiście ktoś kolił ale jak mówiłeś - pogoda, słońce, laseczka obejmująca me piersi więc rozumiecie, że nie odbierałem :crossy: Koszulka nie kobita - poczeka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 12 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2008 Co to za "amory" co na wildka nie wsiadają? :evil: Bo Wildek to jednoosobowa sztuka i tak pozostanie :clap: Motonitka ma miec wlasnego motocykiela :crossy: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 12 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2008 (edytowane) (...) więc jadę się przejechać. Z Jesusem. Jakby co, to stacja Lukoil (Radzymińska niedaleko Tesco) 12.30-około. :crossy: :clap: :lalag: :crossy: Gdzie jedziemy, jeszcze nie wiemy :evil:Lukoil na Radzymińskiej?? Toż to pojarnia mojej czarnej dziewczyny! Byłem tam ale ok. 15.00 i śmignąłem sobie do Sulejówka :cool: Jakieś plany na jutro? :crossy: Edytowane 12 Listopada 2008 przez zappa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 12 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2008 Jakieś plany na jutro? :clap: No pewnie :crossy: Jak pogoda pozwoli .... smiganko do zmierzchu :evil: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banka Opublikowano 12 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2008 Dziś tradycja zostanie podtrzymana ? 17:30 torwar ? :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HooLooVoo Opublikowano 12 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2008 No ja mam nadzieje :rolleyes: pogoda śliczna ;) aż żal w domu siedzieć :) do zobaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banka Opublikowano 12 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2008 To może dziś podjedziemy na gokarty ? :rolleyes:jeśli zebrała by się jakaś grupa mogłoby być całkiem fajnie ;) jedyny problem może być z dostępnością toru... czasem jak się przyjeżdża w ciemno zdarza się, że tor już zajęty do końca dnia... ale zabawa jest przednia więc jeśli nie ma innych propozycji to można spróbować :) środowy cennik: 8min / 35 złstudenci z ważną legitymacją: w godz 19-23 8 min / 25 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HooLooVoo Opublikowano 12 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2008 (edytowane) Wolałbym pojeździć na 2oo niż na gokartach z dwóch przyczyn:1. w tej chwili akurat nie posiadam kasy na to by sobie dłużej pojeździć na 4oo a 8 min to trochę krótko (nie znam się więc tak mi się wydaje), poza tym jak śnieg spadnie to można zawsze się wybrać "na rybkę mrożoną" ;)2. jest pogoda więc trzeba z niej korzystać:rolleyes: PozdrawiamuLu Edytowane 12 Listopada 2008 przez HooLooVoo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banka Opublikowano 12 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2008 Ok rozumiem :Dchociaż po 8 min jak się często nie jeździ to ma się dosyć ;) Ci co jeździli wiedzą o czym mówię ;) Dziś raczej na dalsze śmiganie nie będę się wybierał bo nie mam ciepłych ciuchów na moto a po zmierzchu robi się już zimno :) ale na trochę na pewno podjadę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichaelO Opublikowano 13 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2008 (edytowane) Dziś rybka z pięknym warkotem przejechała obok mnie jak z pracy wracałem :icon_mrgreen:Szły obok mnie jakieś babcie, a ja zanim się zastanowiłem co robię krzyknąłem "RYBKA!!!" - miny babć bezcenne :icon_razz: Edytowane 13 Listopada 2008 przez MichaelO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi