rafallo5vr6 Opublikowano 17 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 Z koszem na cole ciężko troche ale można poćwiczyć :wink:))))) Wiecie, że chętnie pomalutku jade w rządku ekko rycząc R1 Robertosowi :) ale erłan nie lubi wody.Tak sobie pomyślałem odnośnie koszulek, aby je zamienić może na kamizelki, wtedy to by wyglądało. Normalnie jak barwy klubowe hihihihR1-rafallo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zulus Opublikowano 17 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 Tak sobie pomyślałem odnośnie koszulek, aby je zamienić może na kamizelki, wtedy to by wyglądało. Normalnie jak barwy klubowe hihihih Popieram - skórzane - oczywiście :) Ja dzisiaj odpadam. Rano tak lało że się dzisiaj zapuszkowałem :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichaelO Opublikowano 17 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 kamizelki z napisem MC na rybkę?? i 5,7% obok? :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 17 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 Tak się nastawiłam na najbliższą rybkę i strzelnicę, ale od wczoraj z godziny na godziny grypa mnie rozkłada. Więc mogę zapomnieć o rybce w tym tyg. No już nie miałam kiedy się rozchorować! :icon_mrgreen: Ja tez dzisiaj przez pogode oraz padniete aku :evil: siedze w domu, .... natomiast widze ze mieszkamy obok siebie wiec moze trzeba Ci jakos podleczyc ??? :) Oklady, albo co ..... :wink: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 17 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 Ja tez dzisiaj przez pogode oraz padniete aku :banghead: siedze w domu, .... natomiast widze ze mieszkamy obok siebie wiec moze trzeba Ci jakos podleczyc ??? :wink: Oklady, albo co ..... ;)Majkel... ja p....ole, Tobie naprawde cos tryska uszami :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 17 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 Taaaaaaaa ........Deszcz mi tryska jak patrze przez okno :biggrin: A ze siedze w domu a kolezanka motocyklistka ..... zaniemogla biedaczka to :wink: A poza tym .... sam wiesz ... kto nie szuka ten nie ma :clap: :banghead: Samo nie przyjdzie ;) Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
STYK Opublikowano 17 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 Zulusjaki ty piękny teraz avatar posiadasz, no no ! :crossy: --------------------------------------------------------------------Może za tydzień na rybce się pojawię, bo od niedzieli czuję się jakby mnie wieloryb wyrzygał, biorę kropelki i nic. pozdro Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zulus Opublikowano 17 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 Zulusjaki ty piękny teraz avatar posiadasz, no no ! :crossy: --------------------------------------------------------------------Może za tydzień na rybce się pojawię, bo od niedzieli czuję się jakby mnie wieloryb wyrzygał, biorę kropelki i nic. pozdro Paweł Co wy wszyscy z Tofikiem się całowaliście? :) Od niego się tak choróbsko rozlazło po rybkowiczach :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 17 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 [...] biorę kropelki i nic. Bo pewnie zle kropelki lykasz :icon_mrgreen: :flesje: Fakt ze pogoda dzisiaj typowo barowa a nie wyjazd na :crossy: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarKov Opublikowano 17 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 Widze ze z zakilnania nici wiec pewnie wsiade w puszke i spotkamy sie na Shelu :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdBar Opublikowano 17 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 No i zmiękłem... u mnie leje. :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
To_masz Opublikowano 17 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 Zulus, jak widzę Twój nowy avatar to się okazuje, ze chyba kilka razy się mijaliśmy z rana :icon_mrgreen: Tak parę minut przed 8 pomykam srebrnym Banditem, mijaliśmy się w okolicach "stadionu : w Nowej Woli :flesje: Mogłeś to byc Ty ? :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarKov Opublikowano 17 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 Witam sie melduje :flesje: dzieki za spotkankobylo jak zawsze ok Witam sie melduje :) dzieki za spotkankobylo jak zawsze ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HooLooVoo Opublikowano 17 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 Wyrobiłem się na czas :flesje:Dojechałem z grupa na miejsce :)zastrzeliłem dwóch bandytów (resztki wiszą na ścianie w przedpokoju ;) )Miło spędziłem wieczór ;)Szczęśliwie i cało wróciłem do domu :lalag: czyli w dwóch słowach "na rybkę" :Ddzięki i do następnegouLu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modek Opublikowano 17 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 (edytowane) Qrde,zawzięty jestem. :evil: Wrócę tam potrenować. :icon_rolleyes:Dzięki za mokrą rybkę. :biggrin: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: Edytowane 17 Września 2008 przez mod-ek Cytuj http://www.bikepics.com/members/modek/w sprawie pochówku, to zaczynam mieć zdanie zbliżone do koncepcji qurim`aa być może nawet zacznę chodzić z gołą dupą, żeby mogli całować za życiahttp://rpmauto.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi