michalm153 Opublikowano 4 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2008 Mam pytanie, jaka największa opona wejdzie do Sendy SM ? bo mam Sende R i chce kupić felgi z oponami SM :rolleyes:Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grebur Opublikowano 6 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2008 zobacz u mnie na bikepics, mam porobione nowe fotki, po przemalowaniu i wstawieniu nowej opony na tył, mam felge sm, chce jeszcze kupic podobną opone na przód bo motor wyglada jak drag ster, tył wysoki a przód niski :icon_exclaim: opona kosztowała mnie 130zł , jest to mishelin , puzniej moge ci napisac jaki to dokladnie rozmiar jest to 130/80/17 na przod raczej bylaby dobra 80/90/17 , hmm teraz niepamietam czy na przod seryjnie bylo 100/80/17 czy 80/80/17 ... Cytuj To tu, gdzie się błękit splata z betonem..http://bikepics.com/members/grebur/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalm153 Opublikowano 8 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2008 Tak właśnie myślałem, że to będzie ten rozmiar :)Troszeczke bieżnik nie pasuje :FNigdzie nie ociera ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grebur Opublikowano 8 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2008 specjalnie kupilem bieżnik enduro, bo slika niechcialem bo lubie wypasc w tereneto jest bardzo wysoka guma i podczas skoków w lesie na wys. ok 1metra potrafi otrzeć o tłumikna przod wiem dokladnie jaki jest najwiekszy rozmiar, jest to 110/80/17 niedlugo kupuje taką :) Cytuj To tu, gdzie się błękit splata z betonem..http://bikepics.com/members/grebur/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalim1 Opublikowano 16 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2008 michalm153 - kup oponki szosowe, można dostać 21" i 18", chyba że chcesz mieć koła na wymiane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalm153 Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 Dzięki za radę, ale wole koła SM z oponami :) Przy okazji zawieszenie przednie (marzochi albo paioli) + tarcze na przód :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi