majasportomoto Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 Mam problem gdyż przy jeżdzie terenowej wyskakuje mi bieg.Co temu zaradzić?? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubrick Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 Jaka to jest motorynka? zwykla mala, czy cos innego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majasportomoto Opublikowano 7 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 zwykła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marcpol Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 Najpierw sprawdź stan automatu i go wyreguluj zgodnie z instrukcją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubrick Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 Rozbierz. Moze tam cos sobie lata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teslasim Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 (edytowane) to jest prosta sprawa wystarczy regulacja trzeba obrócić taki uchwyt na wodziku wchodzącym do skrzyni trochę lewo jeśli wyskakuje 2bieg, w prawo jeśli pierwszy chyba że jest coś uszkodzone, a może zahaczasz dźwignią o bok koleiny bo takie rzeczy w rometach też mają miejsce "zwykła':crossy: Romet 50-M-1, Pony 50-M-2, Pony 50-M-3, Pony 301, Stellaale w tym przypadku to i tak bez znaczenia jakbyś maił pierwszy z tych modeli to by było istotne bo tam są biegi w ręce Edytowane 7 Czerwca 2008 przez teslasim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubrick Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 Heh, no właśnie. Ale chyba pod hasłem "zwykła" większość osób myśli o jednym modelu... :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majasportomoto Opublikowano 8 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 dzięki spróbuje tak jak mówicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubrick Opublikowano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 Daj znać, czy to pomogło. Jak nie to będziemy szukać innych przyczyn. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarekmbx Opublikowano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 Mam problem gdyż przy jeżdzie terenowej wyskakuje mi bieg.Co temu zaradzić?? :icon_twisted: może to byc problem zbyt małego śruta w automacie lub słabej sprezynki pod srutem Cytuj www.zaplon.fora.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi