leonstar Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 No to mam oskę, kolor chyba ciekawy :) osa1osa2 kupiony wczoraj :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulka Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 wyglada fajnie:) w ogole super sprzet. POZDRAWIAM i szerokości życzę:clap: Cytuj http:// www. youtube.com/watch?v=58UQ3PZctuA Passion of motorcycles :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian44 Opublikowano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 (edytowane) no no pieknY hORnecik :icon_mrgreen: Oby chodził tak jak wygląda :biggrin:Gratulacje :buttrock: szerokiej, bezawaryjnej i bezpiecznej drogi Edytowane 8 Czerwca 2008 przez adrian44 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 No fajny, Gratulacje tylko chyba nadkole musisz pomalowac :biggrin: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leonstar Opublikowano 8 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 A właśnie nie, ale chodzi mi to po głowie, tylko skąd ja taki kolor wezme :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 Nadkole wyglada jak oslona lancucha z Wigry 3 :biggrin: Motocykl sliczny...bardzo ladny kolor i leoś na wydechu :biggrin: Gratki :biggrin: Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi