zbyhu Opublikowano 20 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2008 Myślę że jako młody motocyklista powinieneś zaopatrzyć się w jedno ZDROWY ROZSąDEK aby kiedy rodzice nie widzą nie poniosło Cię!!!!!!!!poza tym oczy do okoła głowy i szerokości.Kiedyś to były przejażczki SIMSONEK wiatr we włosach muchy w zębach 50 na godzinę jadąc mogłeś zwiedzać Hhahahhahahah :D Problemy z czytaniem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yarccom Opublikowano 21 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2008 zaliczneie 650 km w jeden dzień ze zwiedzaniem (pętla z powrotem do domu) jest realne do zrobienia nawet przy predkości przelotowej rzedu 100-110 km czyli spacerowo http://www.namotocyklu.pl/relacja_rugia.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lukasz1221 Opublikowano 22 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2008 Witam ! Nie widziałem, że jednak coś o mnie wspomną w ŚM , a jednak... :) Bardzo miłe to jest :) Niestety, nie potrafię znaleść już w żadnym sklepie numeru ŚM, więc czy mógłbym prosić o skan, tej rubryki, gdzie jest o mojej wyprawie ? Pozdrawiam i z góry dziękuje, Łukasz1221 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi