qurim Opublikowano 5 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 (edytowane) Jak w temacie. Zdobyłem kopalnię wiedzy i pomysłów. A stąło się to tak że z nudów przeglądałem co ludzie sprzedają na ebay.uk i pośród XVII-wiecznych porcelanek za 1GBP, dmuchanych lalek i innych dziwadeł spotkałem aukcję sprzedaży magazynu Back Street Heroes - cały rocznik 99 a żadnych ofert na aukcji. Kupiłem to za 1GBP a gość pisze mi że ma więcej tego i jak chce to odda za bezcen bo chce się tego pozbyć. Ale był problem z przesyłką bo to ciężkie wszytko i pewnie ze 50GBP bym wtopił na przesyłkę. Koleś mówi ze pracuje koło Londynu i możemy się zgadać tam to podwiezie to a ja odbiorę. Przy okazji wziął wszytko co miał - Easy Rider, America V-Twin, AWOL itd. W sumie razem 114 gazet. Zajmowały pół bagażnika w jego Saab`ie 900. Cudem zmieściłem to do mega-kufra na firmowym moto. Moto zrobiło się ciężkie i waliło się w zakręty jak wracałem. Buhaha. Za wszytko dałem 10GBP no i 5 za paliwko na dojazd. Normalnie tak się cieszę że musiałem napisać. w tych magazynach są setki chopperów, customów, dragów i innych bajerów. Włącznie z poradnikami jak budować ramy itd. Do końca życia chyba tego nie przeczytam. Najlepszy jest BSH - super sprzęty, super jakość gazety i tych mam najwięcej.Kilka roczników. Wow. Teraz chyba muszę wziąć z miesiąc wolnego w pracy żeby poczytać. Miałem problem wnieść ten zestaw na piętro takie ciężkie. Zapewne jak znajdę w nich coś ciekawego to zapodam skany czy coś. BSH- http://www.backstreetheroes.com/ pozdro. Edytowane 5 Czerwca 2008 przez qurim Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarek-fighter Opublikowano 5 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 Pogratulować udanego zakupu. Jak byś miał coś o trajkach to wrzuć jakieś skany czy cóś ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boa Opublikowano 5 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 No to niedługo już chyba Cię nikt na forum nie zagnie :D Cytuj Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 6 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 To ucz sie i czytaj, czytaj czytaj a potem ...........Moze zalozymy Polish bike chopper building ???? :D :buttrock: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 6 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 heh. Z wrażenia nie wiem za co zlapać. Wziąłem 2 z góry i na syzbko przejrzałem bo dostaję oczopląsu od tych magazynów i nie mgoę sie skupić na czytaniu. Bedę musiał chyba oglądac po kolei i od razu oznaczać karteczkami co gdzie fajnego jest bo później nie znadję. :icon_rolleyes: PS. A traję też są dość często, nawet z silnikami V8 które wyglądają jak powóz Szatana z wielką karocą na tyle. Buhaha. Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 6 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 4umowicze lubiący indywidualizm liczą na to , że Kolega qurim ma dobry skaner, a jego nowozakupiony materiał prasowy nosi co najwyżej niewielkie ślady użytkowania (przeglądania) , proponuję także z tego powodu nie zaniedbywać swej Kobiety gdyż nie chcemy by owy łup który Kolega sprytnie przechwycił na ebay`u wylądował w czeluściach kominka i spłonął w jego ogniach piekielnych. Pzdr :biggrin: Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 7 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 Heh. Spoko. Żonka sama chętnie je ogląda. Czasem mówi "Ej, Kup mi taki motorek. Podoba mnie się" ja lukam na foto które ona pokazuje a tam czysty pro-street na silniku RevTech 124cu.i. Buhahaa. Sam bym se kupił taki, chociażby w skali 1:10. :rolleyes: Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_8 Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 Pogratulować zakupu. :( Jak wynajdziesz fajne artykuły z tematu budowa ramy to zapodaj jAKIES KONKRETNE SKANY. Pozdrawiam. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepomz Opublikowano 9 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 witam ale szczęscie odnalezc takie gazety w zbiorach kolekcjonerskich super sprawa kurcze:) jest cos moze o budowie ramy takiej na silnik od emw, lub nsu 250 bo mam taki piecyk i wiele częsci , przodow, koł:wink: i chcem stworzyc jakiegos kosmicznego przecinaka:) jak miałbys jakies dane jak zbudowac takie cos to prosiłbym o jakies skany na [email protected] z gory serdecznie dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 12 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2008 Eeee. Takich sprzętów to w życiu nie widzieli w UK. Ale tu często budują na bazie BSA, Triumph, Norton itd. Narazie nie bardzo mam czas zajrzeć dokładnie ale w ostatnich numerach co miesiąc był dział "shed Head" gdzie krok po kroku było opisane i pokazane jak ze zwyklego moto (chyba Kawa GT550) zrobic oldskoolowego choppera. Zajrzę w sobotę bo już nie mogę sie doczekać oglądania tych gazet. Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 15 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2008 Jak powiedziałem tak zrobiłem. Zapodaję pierwsze skany z magazynów custom. Na pczatek nawinela sie taka Trajka. http://wbv.pl/gallery.php?entry=images/jtm...0thqlnzrucy.jpg http://wbv.pl/gallery.php?entry=images/2tt...r3mujnxntzc.jpg http://wbv.pl/gallery.php?entry=images/5zk...nqzy1dm2znz.jpg oraz taka traja: http://wbv.pl/gallery.php?entry=images/imz...wmyljlljjj0.jpg http://wbv.pl/gallery.php?entry=images/jwz...djmrmzd1kmy.jpg :) Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksky Opublikowano 19 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2008 kolego zapodaj jeszcze coś z trajek. Super sprawa CI się trafiła, tylko pozazdrościć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WilQ_21 Opublikowano 19 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2008 Witam gratuluję zakupu :bigrazz: jak by ci sie coś trafiło z rodzaju poradnika budowania ram itp to byłbym chętny co do skanów :biggrin: pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarek-fighter Opublikowano 19 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2008 jak by ci sie coś trafiło z rodzaju poradnika budowania ram itp to byłbym chętny co do skanów http://64.172.168.34/neatstuff/downloads.htm <-- to jest dość ciekawe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WilQ_21 Opublikowano 20 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2008 Czarku mam nadzieje że się kiedyś spotkamy masz u mnie duże piwo za tą stronkę :icon_rolleyes: pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi