bojkar Opublikowano 5 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 Witam wszystkich.Dzisiaj ok godizny 10 udalo mi sie zdac egzamin na kat. A i nawet za pierwszym razem, co mnie bardzo cieszy:) Teraz tylko czekac do wyplaty i znalesc wymazona GPZ-tke :icon_mrgreen: Takze pozdrawiam i do zobaczenia na drodze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medyk88 Opublikowano 5 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 Gartulacjedo zob na trasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arcer Opublikowano 6 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 Już ci gratulowałem, ale można jeszcze raz :-). Poszerzymy nieco grono młodych jeźdźców z naszych okolic, bo na razie to prawie sami emeryci i renciści jeżdżą :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bojkar Opublikowano 6 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 dzieki chlopaki. Arcer: jak tylko kupie moja wymarzona GPZ'tke to na pewno posmigamy :crossy: (jak nadaze) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi