kulawy Opublikowano 4 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2008 (edytowane) 4 katalogi Polo 2007 r. W stosunku do roku 2008 zmiana jest jedynie graficzna, może pojedyncze rzeczy, zresztą można sobie porównać w necie. kto chętny to niech pisze, katalog wazy chyba mniej niż 2kg, więc cenę przesyłki można sobie sprawdzić na stronie poczty polskiej. Dopisane:W związku z pytaniami. Katalog oddam za darmo lecz niestety wysyłka nie jest darmowa i kosztuje 11 zł (polecony priorytet) zgodnie z cennikiem poczty polskiej.Nie wysyłam również za pobraniem - po prostu nie chce mi się bawić. Kto chętny niech pisze na PW a ja prześle namiary na nr konta. Edytowane 4 Czerwca 2008 przez kulawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon_R6 Opublikowano 4 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2008 serio za free, to zaraz sie odezwe na PW;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulawy Opublikowano 4 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2008 tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi