pepomz Opublikowano 4 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2008 witam mam problem z rozłozeniem przedniego zawieszenia w motocyklu wsk 125 m 06 wykręciłem korku gorne wukręciłem spręzyny i nie chcą zejsc dolne czesci lag nie wiem czy są wykręcane czy wybijane .. prosze o pomoc i z gory dziękuje pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yool Opublikowano 5 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 Lagi zwłaszcza jak nie były rozbierane od dawna rdzewieją i blokują się w półkach. Możesz to wybijać na silę ( ale istnieje duże ryzyko uszkodzenia), zapsikaj to dużą ilością WD-40 lub nafty, poczekaj z dzień i dopiero później wybijaj. Mam nadzieje że śruby w półkach dolnych poluzowałeś. Zawsze można rozwalić górne szklanki i wyczyścić tą rdzę ale szkoda szklanek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thomyk Opublikowano 17 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 młotek 5kg i wyjdzie wszystko ;) a tak na poważne to sie nie obejdzie bez posmarowania jakimś specyfikiem :banghead: Cytuj PONY 50 -> WSK 125 -> MZ ETZ 250 -> AWO Sport -> LS 650 ... cdn www.elektrotec.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi