Piopio36 Opublikowano 3 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2008 Wybiera się ktoś do Myślca? To już za niecaly tydzień. :cool: Ja jeszcze tam nie byłem dlatego chciałem też zapytać jakie są wasze opinie na temat tego zlotu, czy warto ... bo wstępnie planuje tam jechać. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubrick Opublikowano 4 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2008 Tudzież Zdynia... :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piopio36 Opublikowano 4 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2008 ...czyli, że porównywalny do Zdyni jest??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczota Opublikowano 5 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 tez jeszcze nie bylem i sie wybieram :wink: z tego co slyszalem jest good :) pogoda powinna byc ok wiec nic tylko jechac Cytuj etz250 -> B6 -> SV650 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WILU Opublikowano 2 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2010 Witam. Mam małą prośbę - jesli ktoś pamięta kapelę, która tam wtedy grała covery Guns'n'Roses, to bardzo proszę o info. Nazwa, jakiś kontakt, link. Cokolwiek. Będę bardzo wdzięczny. [email protected] Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi