krzychu90 Opublikowano 2 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 Witam,mam pytanie czy ten motocykl miał wybite numery na ramie,czy tylko na tabliczce? Jeśli także na ramie to w którym miejscu?Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojt@s Opublikowano 3 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2008 Są na tabliczce i na ramie. W twoim modelu z prawej strony główki ramy, jeśli nie ma to pewnie zaszpachlowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu90 Opublikowano 3 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2008 mam prośbę czy mógłby ktoś przesłać mi zdjęcie jak dokładnie ten numer jest nabity, może jakieś odległości, bo chyba będę musiał je tam zrobić :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi