pack84 Opublikowano 14 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2008 (edytowane) koła od gs 500 bez większych przeróbek pasują do DR 650. Myślę że moglabyś kombinować własnie z takimi. na tył i przód robiło się dystans a na przód jeszcze adapter pod zacisk co by do tarczy pasował. ale najlepiej byłoby wymienić dwutłoczkowy zacisk nx'a na jakiś od sporta. pozdro ps. przerabianie takiego ciężkiego motocykla na SM trochę mija się z celem. zabawy dużej mieć nie będziesz podczas jazdy. wg mnie maks na takie przeróbki to jest 150kg zalany. później waga zbliża się do szosowych motocykli a to już sporawo. przeróbka domi poniesie spore koszta a finał może nie być zadowalający. jestem zdania jak rad3k (o tym cieście coś :P) sprzedaj dominatora i kup drz 400 fabrycznie zrobionego na SM. jeździłem i wiem jaką frajdę sprawia. Edytowane 14 Czerwca 2008 przez pack84 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi