kmaro Opublikowano 1 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2008 witam niedawno nabyłem motocykl honde cm 400 szukam czesci do tego motorka a szczegolnie siedzenia to które mam jest zniszczone jezeli ktos posiada teki elemet to bardzo prosze o kontakt [email protected] pozdrawiam marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hendar1 Opublikowano 10 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 Ja bym radził Ci iść do dobrego (chyba rymarza , no w każdym razie tego zakładu co się zajmuje skórami i tapicerkami) tam Ci zrobią takie jakie tylko zechcesz oryginalne lub własnego pomysłu , wyprofilowane , i nie bawiłbym sie na Twoim miejscu w szykanie oryginalnego bo zapłacisz na pewno o wiele drożej. Ci ludzie często robią takie rzeczy . Ale to tylko sugestia. Mimo to wiem że to się sprawdza sam kiedyś robiłem w takim zakładzie kanapę i wyszła rewelacyjnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BasiulaCM Opublikowano 29 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2008 Ja też mam CM-kę, nie zapeszając jestem z niej baaaardzo zadowolona,a co do tego siedzenia, to tez polecam zamówić , niz kupic oryginalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ma2cv Opublikowano 18 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 witam niedawno nabyłem motocykl honde cm 400 szukam czesci do tego motorka a szczegolnie siedzenia to które mam jest zniszczone jezeli ktos posiada teki elemet to bardzo prosze o kontakt [email protected] pozdrawiam marek posiadam calą cebulke 400 rozebrana z niemieckimi papierami za 800 zł mój adres [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi