szatanica Opublikowano 13 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2008 Ty mi lepiej facet podeślij szczególy co do niedzieli, bo ja nadal nic nie wiem :biggrin: Cytuj Złoty środek ludzie, bo inaczej idzie zwariować... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zelig Opublikowano 13 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2008 Jeżeli przedmiotem dyskusji jest ewentualne hasanko w najbliższą niedzielę, to chętnie chciałbym zgłosić akces. Chetnie na wschód, lub północny wschód, ale ogólnie - dostosuję się. Zelig. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szatanica Opublikowano 13 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2008 Jeżeli przedmiotem dyskusji jest ewentualne hasanko w najbliższą niedzielę, to chętnie chciałbym zgłosić akces. Chetnie na wschód, lub północny wschód, ale ogólnie - dostosuję się. Zelig. Chodzi o hasanko niedzilne, ale o to organiozwane tutaj ---> x Oczywiscie wszyscy mile widziani:) Cytuj Złoty środek ludzie, bo inaczej idzie zwariować... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi