zygus213 Opublikowano 31 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2008 Od jakiegoś czasu bujam sie Kawką zx7r z 2000r, ale zdecydowanie nie wykorzystuje tej mocy,i chciałbym zrobic mały downgrade;) Interesuje mnie zamiana na jakiegos sporta ale raczej 600-skte. Rozważe każdą rozsądną propozycje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medyk88 Opublikowano 2 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 Od jakiegoś czasu bujam sie Kawką zx7r z 2000r, ale zdecydowanie nie wykorzystuje tej mocy,i chciałbym zrobic mały downgrade;) Interesuje mnie zamiana na jakiegos sporta ale raczej 600-skte. Rozważe każdą rozsądną propozycje:) podeślij jakies zdjęcia tej kawki, mam cbr 600 f z 200r. i może sie skusze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zygus213 Opublikowano 7 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 Odezwij sie na gadu: 4406397 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi