mauy86 Opublikowano 28 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2008 chcialbym abyscie sie wypowiedzieli i doradzili mi czy jest sens kupna i zakladania skarpet neopropenowych na lagi???czy warto wydawac na to kase??pozdrawiam:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endurowiec Opublikowano 28 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2008 Warto zakładać skarpety neoprenowe, bo dłużej nie pociekną lagi. Bez skarpet kilka porzadnych blotych kąpieli i potem w suchy piach i ciekną, a w skarpetah suchutko mają lagi, bo błoto sie nie przedostaje przez nie. Ja mam i nie narzekam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
InfernoRider Opublikowano 30 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2008 dokładnie - ja śmigam bez skarpet na lagach - efekt ?? Po 1,5 roku częstej eksploatacji w terenie ( błoto ,piach -jazda po kamieniach ) zaczęły mi lagi pluć olejem. Do wymiany są uszczelniacze przedniego zawieszenia :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HondaCR Opublikowano 30 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2008 Yamaha TDR to nie moto w teren :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mauy86 Opublikowano 31 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2008 no wlasnie mi zaczely sie cos pocic;/ no ale wmienie i zamawiam od razu skarpety:)) dzieki za wypowiedzi:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
InfernoRider Opublikowano 31 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2008 Yamaha TDR to nie moto w teren :) Twoje SUZUKI DR 125 też nie jest w teren Nie wiem po co napisałeś że masz HONDĘ CR ?? Masz jakieś kompleksy ?? :flesje: :buttrock: :biggrin: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi