jabadu Opublikowano 4 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2008 Ja teraz w sierpniu na Brno jade to oblukam tereny :) veni, vidi, vici - no z tym ostatnim to może przesadziłem, ot polatałem sobie troszeczkę, było fajnie ale bez rewelacji.Stanowczo uważam, że Poznań i Kowno są po tysiąckroć lepsze - dające dużo więcej frajdy, oczywiście nie mówię o infrastrukturze, bo to jest bezdyskusyjne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitka Opublikowano 4 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2008 Ja teraz w sierpniu na Brno jade to oblukam tereny :icon_razz: To ja poproszę o jakieś szczegóły w związku z Brnem :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IsKra66 Opublikowano 7 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2008 To ja poproszę o jakieś szczegóły w związku z Brnem ;)hmm co do szczegolow jade na GP. Tak malo szczegolowo hehe wiecej szcegolow bedzie pewno jak wroce ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi