romannn Opublikowano 22 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2008 No i wyszła całkiem ciekawa imprezka... okrążenia leciały jedno za drugim, z przerwami na tankowanie i jedzenie :buttrock: Catering całkiem niezły, chociaż wpadką wg. mnie była ta zupa "bez smaku" ;) A te archaiczne domki letniskowe... ooo :clap: Co do samego toru to nie jest tragicznie, chociaż w kilku miejscach robi się nieciekawie i można złapać niezłą shime. Brakuje też stref bezpieczeństwa. No ale nie ma co narzekać, wrażenie ogólne jak najbardziej pozytywne, niech żałują wszyscy ci którzy nie byli i ci co nie mają Suzuki ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol1001 Opublikowano 23 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2008 Było zajebiście. P.S Romann to ty leciałeś z nami na trasie Augustów - Białystok? Jakby co polecamy się na przyszłość :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romannn Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 całkiem możliwe, przede mną jechał jeden SRAD i k8, to byliście Wy? Przyjemnie się leciało :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol1001 Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 A tuż przed Białym dogoniłem was na K6 :icon_mrgreen: To byliśmy my :) http://www.scigacz.pl/Kowno,,Dni,Suzuki,2008,5988.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Izzy-MM Opublikowano 26 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 LINK1 LINK2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IsKra66 Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 hehe temat przegapilam widze. Tez bylam ze znajomymi... I krotko - bylam, zobaczylam i pod wrazeniem bylam jazdy co niektorych :) Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadu Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 hehe temat przegapilam widze. Tez bylam ze znajomymi... I krotko - bylam, zobaczylam i pod wrazeniem bylam jazdy co niektorych :icon_biggrin: Pozdro Taaaa, czy to w ogóle możliwe na "cywilnych " motorkach :( PZDRTomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IsKra66 Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 Taaaa, czy to w ogóle możliwe na "cywilnych " motorkach :icon_twisted: PZDRTomekz tym, że my nie byliśmy na "cywilnych" motorkach. A w dodatku nie przyjechaliśmy na motorach, tylko wieźliśmy je samochodem. Więc nie wiem z kąd takie domysły. No a "kolega" na czym był ? hmm ? Osobiście nie jeździłam tylko znajomi. Pisze, że impreza udana była a co... coś sie nie podobało, że jakieś takie ironiczne komentarze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emil2 Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 Pisze, że impreza udana była a co... coś sie nie podobało, że jakieś takie ironiczne komentarze ?przywal mu :notworthy: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IsKra66 Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 przywal mu :notworthy: :buttrock:hihih może sie obejdzie. Nie lubię przemocy :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadu Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 z tym, że my nie byliśmy na "cywilnych" motorkach. A w dodatku nie przyjechaliśmy na motorach, tylko wieźliśmy je samochodem. Więc nie wiem z kąd takie domysły. No a "kolega" na czym był ? hmm ? Osobiście nie jeździłam tylko znajomi. Pisze, że impreza udana była a co... coś sie nie podobało, że jakieś takie ironiczne komentarze ? a czy ja pisałem, że impreza nie była udana... Owszem była i to kapitalna, nie rozumiem tego zadęcia.Jeśli o mnie chodzi to byłem na takim starutkim SRADziku i o dziwo dowiózł mnie w obie strony, a i na torze dawał radę :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IsKra66 Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 a czy ja pisałem, że impreza nie była udana... Owszem była i to kapitalna, nie rozumiem tego zadęcia.a tam zadęcia :flesje: Już nie róbcie ze mnie jakiejś wiedźmy :flesje:hmm ciekawe czy za rok też Litwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emil2 Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 hmm ciekawe czy za rok też Litwanieno, za rok Brno :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadu Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 nieno, za rok Brno :D moim skromnym zdaniem w Brnie jest szybko ale potwornie nudno - prosta-zakręt, prosta-zakręt.NUDA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IsKra66 Opublikowano 3 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 Ja teraz w sierpniu na Brno jade to oblukam tereny :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi