ewuniek44 Opublikowano 26 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2008 Jestem na krótkim pobycie w Karpaczu, bo jak niektórym wiadomo przeprowadzam się w lubuskie... a integrując się z nowym otoczeniem i województwem zapraszam Wszystkich Chętnych na: Sulechowski Dom Kultury zaprasza do udziału w II Sulechowskim Zlocie Miłośników Motocykli, który odbędzie się w dniach 6-8 czerwca 2008 r. Miasteczko zlotu - boisko przy sali sportowej Zawiszy.W programie:06.06.2008 (Piątek) * 15:00 - organizacja miasteczka motocyklowego na boisku LO (wjazd od Al. Wielkopolskiej)* 17:00 - przyjazd uczestników do Sulechowa* 20:00-23:00 - powitanie, spotkanie integracyjne 07.06.2008 (Sobota) * 9:00 - śniadanie* 10:00 - wyjazd zorganizowanych grup motocyklowych do Muzeum Wojskowego w Drzonowie i Międzyrzeckiego Rejonu Umocnień* 13:00 - DJ* 15:00 - Zespół Odkrywców Nieodkrytych Lądów* 16:30 - parada grupy motocyklowej głównymi ulicami miasta i przejazd do portu rzecznego w Cigacicach* 18:00 - pokazy na Placu Ratuszowym, konkurencje zręcznościowe: wolna jazda, slalom na czas, podnoszenie beczki z piwem, wybór 10 najładniejszych motocykli* 20:00 - zespół 5 Rano, prezentacja 10 motocykli w Amfiteatrze SDK i wybór najładniejszego* 21:30 - zespół Party Tour - gwiazda muzyki country* 22:30 - DJ 08.06.08 (Niedziela) * 10:00 - śniadanie* 11:00 - uroczysta Msza Święta - poświęcenie motocykli* 12:00 - zakończenie zlotu Informacje na temat imprez i kolportarz biletów:Sulechowski Dom Kultury, Al. Wielkopolska 3, tel 068 385 22 14Potwierdzenie udziału do dnia 30 maja 2008 pod numerem telefonu 068 385 22 14 Pozdrawiam i byc może do zobaczenia z niektórymi z Was!!! Szerokości... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 26 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2008 Rozumiem ze jestes nowa,ale bez obrazy...po co dwa takie same...tematy??Wystarczy jeden.... :biggrin: Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewuniek44 Opublikowano 26 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2008 Rozumiem ze jestes nowa,ale bez obrazy...po co dwa takie same...tematy??Wystarczy jeden.... :biggrin: wow...faktycznie, możeś Ty i Wariat ale plusy za spostrzegawczość, ale to Klaudiusz mnie tak zakręcił, bo wpisałam program w powitalni...biję się w piersi, no cóż chyba początki sklerozy, albo trzeba zwolnić życie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewuniek44 Opublikowano 27 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2008 wow...faktycznie, możeś Ty i Wariat ale plusy za spostrzegawczość, ale to Klaudiusz mnie tak zakręcił, bo wpisałam program w powitalni...biję się w piersi, no cóż chyba początki sklerozy, albo trzeba zwolnić życie... Widzę, że brak zainteresowania. A żałujcie, bo Sulechów to piękne miasto. A drogi w lubuskim mniej dziurawe jak w innych województwach. Atrakcją mogą być też przeprawy promowe, bo w niektórych miejscowościach nie ma mostów przez Odrę.Pozdrawiam i szerokości......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi