stachu Opublikowano 24 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2008 Witam , posiadam wiele czesci z rozbiorki dwuch motocykli aprilia rs 125 , potrzebuje sie tego wszystkiego pozbyc bo zagraca mi piwnice wiec czesci w dosc dobrych cenach . Moze napisze tak ogolnie co mi zostalo Felgi przednie 2 sztuki z tarcza po 100zl razem z tarcza felga tylnia z tarcza 100zl zbiorniki paliwa dwa po 80zl blotnik 60zl wahacze tylnie stelaze pod owiewke przednia stelaze tylnie dwie kapletne elektryki boczne owiewki z modelu przed 96roku owiewki po 96roku lagi przednie siedzenia pasarzera kierowcy zadupek stary model sprzegla dwa rotax 123 kartery skrzynia biegow wal itp z rotaxa 123 dwa zaciski przednie modul z linka zaowru wydechowego ( tej lopatki co w silniku jest nie mam) pompa wody pompa przedniego hamulca linki gazu i pelno jakis plasticzkow i drobnych rzeczy z rozbiorki dwuch RS-ek Ceny promocyjne naprawde musze sie tego pozbyc , Wszelkie info na gg 3579349 albo pod nr telefonu 518215850 Na forum raczej nie przebywam wiec nie bede odpowiadal na PW czy w tym temacie . pozdrawiam i Zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zazzu Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2008 nie kupowałem osobiście (nie mogłem sie skontaktować) ale parę osób na forum 125.pl odradzało (zostali oszukani)http://www.125.pl/modules.php?name=Forums&...iewtopic&t=7096 tutaj temat na ten temat ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyder84 Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2008 a masz mebrane gaznika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi