martix Opublikowano 24 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2008 Tak jak w temacie a może inne polecacie do 150zł??:21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon_R6 Opublikowano 24 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2008 te za 109 beda lepsze gdyz maja zapinki na rzepy na nadgarstki oraz zale sa ze skory i nie maja siateczki, dzieki temu w jedynie stojac w korku na goroce dni moga Ci sie pocic lekko dlonie ale rece raczej Ci nie zmarzna w trasie i ogolnie.......tylkko dobierz dobry rozmiar bo to bardzo wazne.....wygladaj na dosyc dobrze wykonczone.PS. Sam okolo 4 seoznow temu kupilem podbne Shollera/(Cafe Racer) cena okolo 100zl, dobrze wykonczone, skora, kevlarki.........po czym w tamtym sezonie kupilem sobie aplinestrsa(cena okolo 160zl) -leza w szafie, wole tamte;p.tak wiec nie do konca firma sie liczy;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati_mot Opublikowano 24 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2008 W tym przedziale cenowym polecił bym Ci takie rękawice. Kupiłem je od tego właśnie użytkownika. Są długie, na 100% obejmą Ci rękawy w kurtałce. Poza tym są bardzo wygodnie. Kupiłem je za 115zł z przesyłką a te są do wylicytowania. Ale jak dasz 100 to Cię raczej nikt nie powinien przebić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
InfernoRider Opublikowano 24 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2008 Mati mot zgadzam się z Tobą w 100% http://allegro.pl/item369247223_rekawice_t...lugie_bcm_.html Te rękawice kosztują 109 zł :icon_razz: Sam mam takie - kupiłem niedawno i są naprawdę fajne. Nie są grube - ręce się nie pocą . Poprzednio też miałem rękawice Tschul'a i są naprawdę wytrzymałe - musiałem sprzedać bo były za ciepłe http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/...2926902e99.html - tutaj masz fotkę moich :rolleyes: pozdrawiam Inferno :D :icon_mrgreen: :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi