Aliend Opublikowano 23 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 (edytowane) Witam,Sorry że zasmiecam forum pytaniem które pojawiło się już nie raz, ale chodź długo szukałem nie znalazłem konkretniej odpowiedzi. Sprawa ma się tak,: mam A1 od 4 lat, B od 2 i teraz postanowiłem zrobić pełne A. Wiem, że skoro mam kategorie A1 to robiąc A mam skrócony kurs. Tylko własnie teraz pytanie co mi odpada. Byłem w jednej szkole jazdy. Powiedzieli mi, że liczba jazd normalna, tylko dopada mi 10 godzin teorii a na egzaminie normalnie czyli teoria + praktyka. Powoływali się na jakiś dziennik ustaw. Natomiast wysłałem maila do drugiej szkoły, chyba nawet do Promotora i odpisali mi, że cała teoria mi odpada na kursie i egzaminie, jedynie muszę wyjeździć 10 godzin praktyki. Z tego forum wyczytałem, że odpada mi teoria na egzaminie. No i jak to jest z tym? Z góry dzięki za odpowiedź i prosiłbym o wypowiedź ludzi którzy są pewni w 100% tego co piszą. Pozdrawiam, Rafał Edytowane 23 Maja 2008 przez Aliend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 23 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 najpewniej będzie jak zadzwonisz do swojego WORDU. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxel111 Opublikowano 23 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 Jeżeli posiadasz wcześniej kat. A1 to wystarczy, że w OSK wykupisz 10 godzin jazdy na większym moto (zazwyczaj 250tki), a po ukończeniu - z papierem zakończenia "kursu" udajesz się do WORDu, aby zapisać się od razu na egzamin PRAKTYCZNY (bez żadnej teorii do zdawania) - zdajesz i cieszysz się jazdą na większym 2oo (legalnie :) )Jest to sprawdzone info, bo sam interesuję się tym na bieżąco.Pozdrawiam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi