wolkan Opublikowano 31 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2008 Także już w domku, bardzo fajny spacerek oraz miłe towarzystwo, oczywiście podziękowania za herbatkę i truskaweczki :banghead: . Czekam na następną wspólną wycieczkę :crossy: . Fotki niebawem. Cytuj wieczny włóczęga... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
porsa Opublikowano 31 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2008 (edytowane) Miło było z wami polatać... do zobaczenia na kolejnej wyprawie.Zdjęcia...Pozdro :) Edytowane 31 Maja 2008 przez porsa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roberto1002 Opublikowano 31 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2008 Melduję się po powrocie :buttrock:Dzięki wszystkim za miłe towarzystwo i super wycieczkę.Następne zamki do zdobycia już niedługo :) PozdrawiamR. :) Cytuj NO SALSA - NO FUN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marla Opublikowano 31 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2008 melduje sie i ja :notworthy: dla organizatora :icon_biggrin: :crossy: zaliczyłam mini zdobywanie Nidzicy ale fajnie sie jechało :icon_razz: do kolejnego zdobywanianastępnym razem zamiast truskawek może być grill :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin2 Opublikowano 31 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2008 Ja również dziękuję za miłe towarzystwo i fajną wycieczkę – Roberto :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biernak Opublikowano 31 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2008 ja również bez problemu dojechałem do domu- dziękuję za wspólne latanie i do zobaczyska na następnej wyprawie :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IT_ Opublikowano 1 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2008 super wycieczka, dzieki za mile towarzystwo i dobry humor :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teosik Opublikowano 1 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2008 (edytowane) Wielkie dzieki za super wyprawe :D Roberto wielkie :lalag: za dobrą organizacjeMarla dzieki za kawke i truskawki. Pozdrów rodziców :notworthy: Jeżyk mam nadzieję że się nie obraziłeś za "TATO" :lalag: A reszcie dzięki za super towarzystwoI na koniec zdjęcia ze zdobywania zamkuhttp://picasaweb.google.pl/Teosik2/Zdobywa...Nidzicy31052008 Edytowane 1 Czerwca 2008 przez Teosik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szatanica Opublikowano 1 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2008 Fajniutką wycieczkę mieliscie....następnym razie sie podłączam :icon_eek: Swoją drogą, moze bylibyscie zainteresowani odwiedzeniem zamku w Janowcu ? Cytuj Złoty środek ludzie, bo inaczej idzie zwariować... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolkan Opublikowano 1 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2008 Fajniutką wycieczkę mieliscie....następnym razie sie podłączam :icon_eek: Swoją drogą, moze bylibyscie zainteresowani odwiedzeniem zamku w Janowcu ?Janowiec już zdobyty. Kilka moich fotek z Nidzicy. Cytuj wieczny włóczęga... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek Opublikowano 1 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2008 hej, wielkie dzieki za super przejażdżkę ,pogoda super,ekipa bardzo zdyscyplinowana - rewelka. Oczywiście jakbyście się gdzieś jeszcze wybierali to bardzo chętnie sie znowu podłączę - na jakąś wieczorną ustawkę tez chętnie bym podjechał. Moje fotki: http://picasaweb.google.com/janusz.milczar...odrEMotocyklowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeżyk Opublikowano 2 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 Było fantastycznie !!!!!!:) P.S. mój plecaczek chyba już sie uzależnił od moto i wycieczek :):):flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi