7FIODOR Opublikowano 20 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2008 (edytowane) Witam i tak jak w temacie nie działa wentylator chłodnicy dzis miałem dłuzszą droge w jezdzie temperatura ok ale w mieście w korkach temperatura idzie pod czerwone problemem jest niezałanczający się wentylator zajechałem do serwisu w poznaniu i okazało sie ze jest bezpiecznik spalony założyli nowy no to w droge i co sie okazało ze dalej nie załanczal sie wentylator po przyjezdzie do domu sprawdziłem bezpiecznik spalony co sie okazało ze kamień wpadł miedzy chłodnice a wiatrak i go blokował wentylator nawet na krótko z akumulatora nie chce ruszyć a jak pokrece palcem to sie obraca w czym problem :icon_arrow: z góry dzieki czy wentylator w f4 jest taki sam jak w f4i Edytowane 20 Maja 2008 przez 7FIODOR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R2D2 Opublikowano 20 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2008 Witam i tak jak w temacie nie działa wentylator chłodnicy dzis miałem dłuzszą droge w jezdzie temperatura ok ale w mieście w korkach temperatura idzie pod czerwone problemem jest niezałanczający się wentylator zajechałem do serwisu w poznaniu i okazało sie ze jest bezpiecznik spalony założyli nowy no to w droge i co sie okazało ze dalej nie załanczal sie wentylator po przyjezdzie do domu sprawdziłem bezpiecznik spalony co sie okazało ze kamień wpadł miedzy chłodnice a wiatrak i go blokował wentylator nawet na krótko z akumulatora nie chce ruszyć a jak pokrece palcem to sie obraca w czym problem :icon_question: z góry dzieki czy wentylator w f4 jest taki sam jak w f4i Pewnie spalil sie silnik. sam silnik moze pasowac od wiekszosci Hond z tego rocznika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7FIODOR Opublikowano 21 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 dzięki R2D2 :rolleyes: pomyślałem ze jak sie spalił to czemu by nie zajżeć do srodka silniczka i co sie okazało szczotka sie zawiesiła przeczysciłem gniazda szczotek komutator złożyłem i chula aż miło :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian44 Opublikowano 21 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 :D Ale szczescie masz :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi