hornets Opublikowano 5 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 To jest tak, ze nie mam jeszcze tej fajki przy swiecy (tylko bez dziwnych komentarzy prosze) wiec chyba nie pojade :D Poza tym chyba bedzie ciezko z czasem bo mam kupe zaliczen w najblizszym tygodniu. Wszystko sie okaze :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysiekZet31 Opublikowano 5 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 trzeba obgadac ktoredy jedziemy...Proponuje trase http://mapy.google.pl/maps?saddr=Radom&geo...59,7.009277&z=8my z mloda bedziemy chcieli pojechac (jesli uda sie przelozyc zawody), jesli tak mozemy spotkac sie w Ilzy, lub mozecie zawinac po mnie, zrobic troche huku na wsi :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jojo41 Opublikowano 5 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 :bigrazz: niestety mam kawalerskie braciaka :biggrin: ryby, ognisko, flaszeczki itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysiekZet31 Opublikowano 5 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 :evil: niestety mam kawalerskie braciaka :icon_razz: ryby, ognisko, flaszeczki itp.od 10.00 rano :wink: :icon_exclaim: noo to niezly balecik sie szykuje :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusxmoto Opublikowano 5 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 Tez o tej trasie myslalem ... najprostsza a jednoczesnie nie jest to ruchliwa trasa na Rzeszow p.s na zolte posty juz nie mam sily :wink: nie przy tylko na swiecy :evil: co to sa zaliczenia :biggrin: :icon_exclaim: :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlo Opublikowano 5 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 (edytowane) To jest tak, ze nie mam jeszcze tej fajki przy swiecy (tylko bez dziwnych komentarzy prosze) wiec chyba nie pojade :) Poza tym chyba bedzie ciezko z czasem bo mam kupe zaliczen w najblizszym tygodniu. Wszystko sie okaze :)żółty nie pier*ol :wink: zaliczyć możesz wieczorem a nie w ciągu dnia :)p.s z zoltym jeszcze musimy zrobic mala improwizacje z ta fajeczka :buttrock: to teraz tak "to" się nazywa :flesje: booys :) Edytowane 5 Czerwca 2008 przez karlo Cytuj SHL M11 -> CB 500 -> R1100R -> XRV 750 -> GSF 1200 -> XRV 650 HRC -> XL600V-> Polski Bandyta GSF 1200S :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusxmoto Opublikowano 5 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 żółty nie pier*ol :icon_mrgreen: zaliczyć możesz wieczorem a nie w ciągu dnia :banghead: to teraz tak "to" się nazywa :P booys :icon_razz: a Ty miales nam pomagac :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
styka Opublikowano 5 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 jojo nie lec w bolka... wrocimy na wieczor na kawalerski zdazysz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 6 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 co to sa zaliczenia :icon_eek: :D :buttrock:Jak będziesz starszy to się dowiesz :icon_razz: :wink: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusxmoto Opublikowano 6 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 Jak będziesz starszy to się dowiesz :icon_razz: ;) . nie widzialas Żółtego :wink: :icon_rolleyes: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
styka Opublikowano 6 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 (edytowane) Dobra pisac kto w koncu jedzie... Edytowane 6 Czerwca 2008 przez styka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusxmoto Opublikowano 6 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 Dobra pisac kto w koncu jedzie... :icon_mrgreen: :icon_rolleyes: Raruś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jojo41 Opublikowano 6 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 jojo nie lec w bolka... wrocimy na wieczor na kawalerski zdazysz...Tak kawalerskie wieczorem, ale do 13 w robocie i jutro pensie płacę :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczeniak Opublikowano 6 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 a kiedy ja zdobede przedrostek "DON" ? :biggrin: jak sie dwie niedziele palmowe do kupy zejda!!!!!! :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornets Opublikowano 6 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 Widze ze powoli sie ludzie wykruszaja. Musze byc spowrotem na 17-17:30 w Wawie. Mam nadzieje ze zdazymy. Ale wstepnie sie pisze :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi