szczeniak Opublikowano 6 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 no dobra. spotykamy sie jutro godz 10 jet i po drodze mamy odebrac krzyska. ustalamy ostateczna liste1 szczeniak2 styka3 krzysiek4 rarus5 zolty ?6 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusxmoto Opublikowano 6 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 jeszcze Kamyk jedzie z nami :biggrin: jutro o 10 jestesmy ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 6 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 Spokoooo chłopaki, mi juz cisnienei skacze. Co do samej parady to przed samochodem Młodych jedzie 2-3 lub 4 moto (sa to prowadzący i oni sa juz ustaleni) i reszta motocyklistów jedzie na samochodem Młodych.Do Młodej ,od Młodej do Koscioła i z koscioła do lokalu zawsze szyk taki sam. pzdr i do jutra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornets Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 no dobra. spotykamy sie jutro godz 10 jet i po drodze mamy odebrac krzyska. ustalamy ostateczna liste1 szczeniak2 styka3 krzysiek4 rarus5 zolty ?6 ? Mam pytanie: Dlaczego kurde jestem na koncu :notworthy: To jakis podtekst :crossy: :D Jade na bank tak ogolnie rzecz ujmujac :clap: :) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlo Opublikowano 7 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 no dobra. spotykamy sie jutro godz 10 jet i po drodze mamy odebrac krzyska. ustalamy ostateczna liste1 szczeniak2 styka3 krzysiek4 rarus5 zolty ?6 ?a ja to co :) główny prowodyr i wywalili mnie z listy ;) Cytuj SHL M11 -> CB 500 -> R1100R -> XRV 750 -> GSF 1200 -> XRV 650 HRC -> XL600V-> Polski Bandyta GSF 1200S :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
styka Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 doczko sie spoznie :) no to wrocili cali i zdrowi... 4 stowki nawiniete... flaszeczki dowiezione... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusxmoto Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 (edytowane) doczko sie spoznie :D no to wrocili cali i zdrowi... 4 stowki nawiniete... flaszeczki dowiezione... masz Styka flaszeczke :crossy: :flesje: :icon_mrgreen:jak zwykle PIENKNE foty :buttrock: http://picasaweb.google.pl/Arkadiusxmoto/DBica Edytowane 7 Czerwca 2008 przez Arkadiusxmoto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusxmoto Opublikowano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 ładnie, ładnie, ładnie to tak jezdzic beze mnie? :biggrin: siła wyższa ... łzy mieliśmy w oczach i niebo płakało :icon_mrgreen: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysiekZet31 Opublikowano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 (edytowane) 4 stowki nawiniete... z czego 300 w deszcz :biggrin: ale spoko twardym trza byc nie mietkim ;)nie jestesmy przeciez żółtodziobami :biggrin: jak zwykle PIENKNE foty :buttrock: no baa! Edytowane 8 Czerwca 2008 przez KrzysiekZet31 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusxmoto Opublikowano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 z czego 300 w deszcz :biggrin: ale spoko twardym trza byc nie mietkim :biggrin:nie jestesmy przeciez żółtodziobami :biggrin:no baa! :biggrin: :flesje: ŻÓŁTOdzioby :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysiekZet31 Opublikowano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 :biggrin: :biggrin: ŻÓŁTOdzioby :biggrin:ŻÓŁTO.... to czysty przypadek, naprawde :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 9 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 Siemanko chłopaki. Wielki SZACUN dla was tym bardzie ze pogoda nas "olała" Mam nadzieje ze miło bedizicie wspominac "wypad do mnie" - bo ja i moja żoneczka dostalismy super prezent od was - wasza obeczność!!Jak patrzyłem po blachach to nie mogłem uwierzyć. Radom /Lublin /Kraków/ Rzeszow / Tarnów i nie wiem co kto jeszcze. Dzieki dzieki dzieki :bigrazz: :cool: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornets Opublikowano 9 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 No fakt, mokro bylo ;) Przygoda byla za to przednia ;) "spacerową" predkoscia po wodzie... :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi