leonstar Opublikowano 18 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2008 (edytowane) Iles już razy słyszałem , czytałem o ścierwach na mobile.de. Ostatnio sam miałem przyjemnośc z takim ścierwem koresponoweać. Ogłoszenie klik To pokazuje jakim trzeba być ostrożnym na wszelkich giełdach itp. Pierwszy @ już mnie zastanowił. Poprosiłem o fotki lepszej jakości i ogólnie jaka historia maszyny. Napisałem po Niemiecku.A koleś odpisał mi po angielsku, w dodatku z takimi bykami jak pisał by to analfabeta , albo...... gówniany translator. Napisał pierdoły, nie to o co prosiłem ale, ok. Napisałem drugi raz, koleś przysłał mi te same foty co sa na mobile i napisał , że moto jest w Londynie, ( w ogłoszeniu Berlin) , jak chcę to mogę obejrzeć, albo przyśle mi na adres :eek: Gdzieś już tą baję słyszałem :buttrock: Edytowane 18 Maja 2008 przez leonstar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian44 Opublikowano 18 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2008 (edytowane) z takimi to precz. Jesli juz cos nabywac z zagranicy to z pewnych stron. Najlepiej miec kumpla ktory zna jezyk lepiej np niemiecki i zwozi to i owo. Lub wybrac sie do handlarza który zwiezie Ci na zamówienie.Tak zawsze bezpieczniej niz w ciemno. Wtedy szybki telefon rezerwacja wpłata , przyczepka i jechane :icon_twisted: Widzisz na miejscu co i jak , no chyba ze wolisz z allegro na kup teraz :banghead:Swoją drogą krętaczy co raz wiecej! Uważajcie na takich Zielarzy mozna sie wpakować. Zadnych wpłat do nie znanego źródła... No chyba ze jest to komis,giełda i ktos z znajomych zna :icon_mrgreen: W końcowym efekcie i tam tam pojedziesz wiec na jedno wychodzi Edytowane 18 Maja 2008 przez adrian44 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbychuda Opublikowano 30 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2008 mój wujek dzwonił dla mnie po exc z niemiec (okazja była)i mówi że dzwoni z ogłoszenia że chce coś sie o motorze dowiedzieć, na to bbka odpowiada ze jest 20 osobą która dzwoni i że ma tego dość, wiec wiele ludzi robi sobie jaja..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi