kikon18 Opublikowano 18 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2008 WItam :bigrazz: jestem szcześliwym posiadaczem Kawy 454 z 1991 roku. Mam ją od dwuch tygodni i niestety sa w niej do regulacji gazniki. Kupiłem wakuometry i wyregulowałem ta jedną sróbą żeby było równe podciśnienie. Teraz moto poprawiło swoją prace lecz nie wiem czemu tak słabo wkręca się na obroty. Teraz pytanie: Jaki powinien być poziom paliwa w komorze pływakowej Czy w tych modelach jest możliwość regulacji iglicy ?? ile tak mniej wiecej ma być wykrecona śruba ta od dołu co jest przy każdym gaźnikiem ( chyba składu mieszanki) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kikon18 Opublikowano 19 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2008 Panowie, nikt nie pomoże ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sorier Opublikowano 19 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2008 Poziom paliwa powinien wynosić 0,5mm poniżej płaszczyzny podziału komory pływakowej. Oczywiście przy motorze ustawionym pionowo i zapalonym silniku.Iglica nie ma regulacji.Śruba ilości mieszanki wykręcona o 1,75 obrotu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnida Opublikowano 19 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2008 http://forum.motocyklistow.pl/Posiadacze-K...LTD-t83294.htmlPoczytaj sobie tutaj na pewno kilka odpowiedzi znajdziesz na swoje jakże frapujące pytania. A nas wiedzie siedem demonów, co nami się karmią: Na przedzie pycha podąża z tańczącą latarnią, Chciwość wczepiła się w siodło i grzebie po sakwach, Broi pod zbroją lubieżność, pokusa niełatwa. Bandzioch domaga się płynów i straw do przesytu, Wabi rozkoszne lenistwo do łóż z aksamitu, Gniew zrywa ze snu i groźbą na oślep wywija, A zazdrość nie wie, co sen i po cichu zabija... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prałat Opublikowano 20 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2008 http://forum.motocyklistow.pl/Posiadacze-K...LTD-t83294.htmlPoczytaj sobie tutaj na pewno kilka odpowiedzi znajdziesz na swoje jakże frapujące pytania.Sprawa się wyjaśniła. Dzięki "gnida" :icon_mrgreen: Temat zamykamy, a potem oczyszczalnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi