zibik Opublikowano 16 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2008 Witam wszystkich i zapraszam na imprezę organizowaną w dniu 08.06.2008 r..Postanowilismy z grupa pasjonatów zorganizować imprezę ,która zasłynie w światku motocyklowym (nie tylko krajowym).Organizujemy imprezę p.t. bicie rekordu Guinnesa w ilosci motocykli jednocześnie palących gumę.Reszta informacji na stronie internetowej.W przypadku pytań proszę o telefon mój numer to 609 ...... ) widoczny na plakacie http://www.paleniegumyturek.hardcore.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek Opublikowano 17 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2008 Noooooo piękna sprawa :icon_mrgreen: Akurat będę wracać z Warszawy do Poznania, to po drodze zahaczę o rodzinne miasto :biggrin:I akurat oponka niedługo do wymiany :) :) Pasi :icon_razz: Cytuj Boniekgg 644826Yamaha TDM900Bikepics // Nefre FCI // lotnictwo.net.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiasnyBaniak Opublikowano 17 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2008 Noooooo piękna sprawa :bigrazz: Akurat będę wracać z Warszawy do Poznania, to po drodze zahaczę o rodzinne miasto :)I akurat oponka niedługo do wymiany :) :) Pasi :bigrazz: Spokojnie- aby zaliczyć wystarczą 3 sekundy, opona nawet nie odczuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 17 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2008 a jaki jest rekord do tej pory?? pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibik Opublikowano 17 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2008 Rekord to 213 motocykli,Pomożecie żeby to pobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek Opublikowano 18 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2008 Spokojnie- aby zaliczyć wystarczą 3 sekundy, opona nawet nie odczuje.Rekord rekordem, ale biorąc pod uwagę rangę imprezy zakończenie palenia po 3 sekundach to trochę lipa. Cytuj Boniekgg 644826Yamaha TDM900Bikepics // Nefre FCI // lotnictwo.net.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarek-fighter Opublikowano 18 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2008 Generalnie, takie ''coś'' można by zrobić na każdym większym zlocie. 3 sekundy palenia, to prawie nic., co nie zmienia faktu, że widowisko będzie, że ho ho :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 18 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2008 Rekord to 213 motocykli,Pomożecie żeby to pobić? to niewiele , ja myslałemzt to bediz ejakies 2,5 tyś.,a tu 213 moto , to nieraz jak sie kumple do mnie zjada to by mozna taki rekordik pobić :banghead: Generalnie, takie ''coś'' można by zrobić na każdym większym zlocie. 3 sekundy palenia, to prawie nic., co nie zmienia faktu, że widowisko będzie, że ho ho :wink: tak tylko chyba trzeba zadbać o jakąs komisje która bada te Rekordy Guinnesa. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibik Opublikowano 19 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2008 Więc odpowiadam jak to ma się odbyć.Do fundacji Guinnes jakieś 2 miesiące temu złożyliśmy dokumenty .Fundacja po sprawdzeniu wszystkich za i przeciw odpowiedziała że się zgadza.Po to żeby bić rekord trzeba wpłacić na ich konto kwotę ok 400 funtów ,po to żeby można było używać loga Guinnesa oraz żeby próba została zarejestrowana.Na nas ciąży obowiązek udokumentowania tego w taki sposób ,żeby nie było wątpliwości ,że rekord został pobity.Musi być dużo kamer i jak najwięcej aparatów.Wysłaliśmy pismo do TVP ,która będzie rejestrowała całą imprezę.Wysłałem jeszcze zapytanie do TVN Turbo,ale na razie nikt nie odpowiedział.Ogólnie rzecz biorąc trzeba jak najlepiej to zarejestrować ,po to żeby Guinnes wpisał to potem do księgi rekordów.Panie i Panowie,proszę wszystkich o to żeby jeśli ktoś ma ochotę wziąć w tym udział zarejestrował się na stronce.Myślę że impreza jest godna uwagi i uczestniczenie w niej jest super sprawą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
squod Opublikowano 19 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2008 Pomysl ciekawy na rozpromowanie naszych motocyklistow hehe :icon_eek: Postaram sie namowic kilka osob :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chmurek Opublikowano 19 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2008 no właśnie skończyć po 3 sekundach to trochę lipa, trzeba się rozejrzeć za jakąś używaną oponką :D w razie eksplozji nie będzie żal :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibik Opublikowano 19 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2008 Nikt nei twierdzi że trzeba skończyć.Wymóg jest taki żeby w tym czasie jednocześnie motocykle kręciły kołem,to dwie rózne sprawy :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarek-fighter Opublikowano 20 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2008 A czy, aby przypadkiem w tym terminie nie odbywa się bomber weekend?http://www.bomberweekend.com/en/index.htmlZ tego co mi się wydaje, to ''Burn-Out World Record'' oznacza bicie rekordu w paleniu lacza??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibik Opublikowano 26 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2008 Jak co to podaję nowy adres stronki,tamta mogła nie wszystkim się otewierać http://www.paleniegumyturek.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chmurek Opublikowano 30 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2008 zibik a wy odsyłacie te karty zgłoszeniowe, bo jeszcze nic nie dostałem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi