Inka Opublikowano 16 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2008 http://www.iwona.o-nas.pl/ Jest to żona mojego kolegi z pracy. Pomóżcie w znalezieniu jej. Pracuje w Consulting Express w Tychach na ul. Wałowej i ostatni raz tam była widziana wczoraj ok 8 rano. Jak coś będziecie wiedzieć na ten temat proszę wyślijcie mi info na gg albo pw albo na maila. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Husky_ Opublikowano 17 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2008 http://www.iwona.o-nas.pl/ Jest to żona mojego kolegi z pracy. Pomóżcie w znalezieniu jej. Pracuje w Consulting Express w Tychach na ul. Wałowej i ostatni raz tam była widziana wczoraj ok 8 rano. Jak coś będziecie wiedzieć na ten temat proszę wyślijcie mi info na gg albo pw albo na maila.Nie żyje? Co się stało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Inka Opublikowano 18 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2008 nie wiem... nie chcę pytać... kolega jest teraz pewnie załamany i nie chcę go ranić takimi pytaniami... Temat można usunąć Panie świeć nad jej duszą [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malenstwo Opublikowano 19 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2008 nie wiem... nie chcę pytać... kolega jest teraz pewnie załamany i nie chcę go ranić takimi pytaniami... Temat można usunąć Panie świeć nad jej duszą [*] Straszne a kilka dni temu jeszcze wchodziłam na tą stronę z nadzieja że się odnajdzie...['] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
personPILA Opublikowano 19 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2008 niech sie chlop trzyma, ile to osob po dluzszym czasie sie odnajdywalo! zawsze jest nadzieja nie mozna sie poddawac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zonq Opublikowano 19 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2008 personPILA, obawiam sie ze za pozno na Twoje slowa :/ Najszczersze kondolencje dla rodziny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi