szmergiel Opublikowano 16 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2008 Wlasnie zmieniłem w swoim koniu gaznik, mialem Dellorto 38ND z pompka przyspieszenia, moto latało, ale spalanie 10l/100km :biggrin: i przed wakacjami zmienilem spowrotem na oryginalnego Minukni BST 40, coby nie zbankrutować:) ale za cholere nie wiem gdzie sie do tego Mikuni podlacza ssanie!. Googlałem ile wlezie ale nic nie znalazłem, może ktoś mi podpowie?, najlepsza byłaby fotka gdzie to sie podłącza. W Dellorto jest taki walec na końcu linki ssania, w Mikuni chyba jest to jakoś inaczej rozwiązane, ale jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kula26 Opublikowano 16 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2008 U gory gaznika , z przodu, wejscie z lewej strony, tam jest ono wkrecane, pozniej fotke zrobie, apropo gaznikow szukam pilnie KEIHINA FCR-MX 41!!! Moj mikuni odmawia posluszenstwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szmergiel Opublikowano 16 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2008 U gory gaznika , z przodu, wejscie z lewej strony, tam jest ono wkrecane, pozniej fotke zrobie, apropo gaznikow szukam pilnie KEIHINA FCR-MX 41!!! Moj mikuni odmawia posluszenstwa. To tam gdzie jest taka gumowa czarna nakrtka?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yosarian Opublikowano 24 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2008 U gory gaznika , z przodu, wejscie z lewej strony, tam jest ono wkrecane, pozniej fotke zrobie, apropo gaznikow szukam pilnie KEIHINA FCR-MX 41!!! Moj mikuni odmawia posluszenstwa.Mam na sprzedaż Mikuniego z zestawem tuningowym Sommera. Byłbyś zainteresowany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kula26 Opublikowano 25 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 Mam na sprzedaż Mikuniego z zestawem tuningowym Sommera. Byłbyś zainteresowany?Dzieki ale juz kupilem keihina, czekam tylko na przeylke, poza tym dosc mam juz mikuni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi