czarek thunder-c Opublikowano 6 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 no i przysłowiowa du ... niestety nie dam rady jutro :crossy: kurde chciałem pojechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bykoo11 Opublikowano 6 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 Kurde....:crossy: ja też mam pecha..... zrobiła mi się dziura w baku wielkości palca.... i nie dam rady... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati_mot Opublikowano 6 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 Ja podtrzymuje zdanie. Będe;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majusz Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 GS 500 też będzie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merh Opublikowano 7 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 no to ode mnie podziekowania dla tych co mogli byc :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi