InfernoRider Opublikowano 19 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2008 ostatnio widziałem zbroje ufo za 550zł i utiki za dobre 300 ,cóż...zaskoczenie bo zbroja ufo która kosztuje ponad 550 zł była wykonana z miękkiego plastiku który łatwo można zgiąć,utika zamiast plastiku na rękach miała coś jak gumę , kupiłem zbroję datexa,na podstawie wzoru ufo...kosztuje 260 plastik jest twardy,nie gnie się...i zastanawiam się na czym polega 2 razy większa cena...czyżby znaczek ufo ,na który też jest miejsce w zbroi datex ?..pozdrawiam,polecam zbroje datex :) Nie miałem utiki w rękach ale ta zboroja ma duuużo złych opinii co mnie zniechęca. Jeśli mam coś kupować to albo Tschul albo właśnie datex. Cena jest rewelacyjna w porównaniu z UFO . Pomyśl realnie - czy dasz ponad pół tysiąca zł za taką zbroję ?? jeśli sr**sz kasą to kupiosz - jeśli nie to kupić Datex'a albo Tschul'a pozdro :icon_biggrin: :notworthy: :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość psikus89 Opublikowano 24 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2008 A czy sa oddzielne slizgacze na dowolne spodnie? Zdaje mi sie ze kiedys w ŚM widzialem cos takiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi