Innocentz Opublikowano 12 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2008 Witam was, mam pytanie odnośnie właśnie jaki to wybrać sobie skuter ? Zakochałem się w tym i mam na ten cel do 3000zl, może ciut więcej, ale to już kwestia 500zł tak myślę. Co mnie interesuje. Na pewno skuter musi być dobry aby nie było z nim problemów i się nie rozwalił. Nie wiem dokładnie jak to wygląda z mocą, ale bym chciał aby był dość silny i jechał całkiem sporo i nie robił problemów z jazdą pod byle górkę albo w dwie osoby. Czy mam się skupić tylko na firmach np. piagio, aprilla, czy coś innego ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boa Opublikowano 12 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2008 Mam kolegę, który pracuje w serwisie Mieloch Motocykle w Poznaniu (kto się interesuje skuterami, ten raczej zna to nazwisko) i generalnie najbardziej poleca dokładnie te dwie marki o których wspomniałeś. Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiśl@k Opublikowano 12 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2008 poszukaj, byl ten temat poruszany milion razy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 12 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2008 Jak wyzej. Zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi