mirek-b12 Opublikowano 11 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2008 jak w temacie...poszukuje 954 rr najlepiej model 2003 w b. dobrym stanie :)dobrze gdyby byla w polnocy Polski... ewentulanie centum... ps.prosze szanowac swoj i moj czas i nie zawracac glowy ofertami "lekko zgieta laga" albo " do wymiany tylko to.. to .. i jeszcze tamto.. ale kumulator nowy!!!" :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FirEye Opublikowano 15 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 mam rocznik 95 w bardzo dobrej formie, jesli Cie interesuje daj znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek-b12 Opublikowano 18 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2008 mam rocznik 95 w bardzo dobrej formie, jesli Cie interesuje daj znać. rok 95.. to nie jest model 954rr... ale dzieki za odzew... :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 Jezeli nadal szukasz, to wiem gdzie stoi ladna 954 kupiona w polskim salonie 2003 rok za 20500.Malowanie czarno-czerwone. Do wymiany naped i opony. Z dodatkow ma fajny amorek skretu. Gdyby nie to ze trafilo mi sie nowsze moto, to bralbym tego Bladego, bo stan jest odpowiedni do wieku :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi