banka Opublikowano 9 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 (edytowane) Ja 20tego odpadam bo w weekend mam zaliczenia w szkole :wink: Wypijcie za moje zdrowie :icon_mrgreen: i gumowe drzewa na drodze :icon_mrgreen: ps ten weekend mam wolny więc możemy się ustawić na jakieś śmiganko :icon_mrgreen: a napije się z wami przy najbliższej okazji :banghead: pps nadal czekam na foty :icon_mrgreen: pozdrawiamRafał Edytowane 9 Czerwca 2008 przez banka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 9 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 moge zaproponowac swoje mieszkanie (kolo parku szczesliwickiego) albo wlasnie tenzesz (albo jakis inny) park (...) szykujcie sie na 20-tego wieczor.MarinaNo to jak mój NIK nie zwącha tematu i nie dostanę szlabanu to mnie pasi :icon_mrgreen: Mam nawet po drodze z fabryki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elqjp Opublikowano 10 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 Jeśli chodzi o śmiganko to możemy się umówić na ten weekend może zrobimy listę i zobaczymy ilu będzie chętnych. Jeśli chodzi o 20 to ok. 1. elqjp2. miron Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banka Opublikowano 10 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 (edytowane) Jeśli chodzi o śmiganko to możemy się umówić na ten weekend może zrobimy listę i zobaczymy ilu będzie chętnych. Jeśli chodzi o 20 to ok. 1. elqjp2. miron3. banka ;) ps jeśli chodzi o 20 to nie bardzo ale najwyzej wpadne bezalkocholowo żebym dotarł na egzaminy a temat lepiej załatwić jak większej ilości pasuje bo wszystkim dogodzić będzie ciężko więc jeśli chodzi o mnie jest ok :banghead: ppspolecam również temat "na rybkę ???" w tym samym dziale :banghead: - planowany jest wypad nad zegrze w tym tyg ppps I co z tymi fotami :banghead: Edytowane 10 Czerwca 2008 przez banka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Engels Opublikowano 11 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2008 a rybkę ???" w tym samym dziale :) - planowany jest wypad nad zegrze w tym tyg ppps I co z tymi fotami :biggrin: Wrzucę, już nawet z "cegły" ściągnąłem, tylko coś z FTP'em problemy są... Ale pewnie do jutra póxnego wieczora coś wyślę... Z tym że to pare tylko mam tak symbolicznie na pamiątke :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marina Opublikowano 11 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2008 Klub Motocyklowy GRYF ma zaszczyt zaprosić Ciebie oraz wszystkich Motocyklistów świata na:8 Ogólny Zlot Motocyklowy„VIII GRYFPARTY 2008”Impreza odbędzie się na terenie zamku - zbrojowni książąt mazowieckich w miejscowości Liw (koło Węgrowa) w dniach 20-22 czerwca. Wpadnij do nas a na pewno nie pożałujesz !!!!!!! Zapewniamy między innymi:-Strzeżony park maszyn, pole namiotowe.-Konkursy i konkurencje z extra nagrodami.-Pokaz walk rycerskich w wykonaniu grupy pokazowej walk rycerskich „KARYJCZYCY”-Pokaz tańca z ogniem w wykonaniu grupy ogniowej „MEGIDO”-Pokaz ratownictwa medycznego z możliwością odbycia kursu.-Zwiedzanie z przewodnikiem zamku i zbrojowni.-Wystawę fotograficzną-Studia areografu, tatuażu, body pircingu, haftu komputerowego-Ochronę.Dwie parady po ulicach Węgrowa z pochodniami w piątkowy wieczór, oraz na rynek w sobotnie popołudnie-Stoiska z gadżetami motocyklowymi.Ponadto mega koncerty, a zagrają dla nas między innymi:“SAMOKHIN BAND”, „OUTSIDE”, „KWIATY”, „AT THE LAKE” ,„CLOSTERKELLER”Bary i wyszynki serwować będą dla przybyłych zimne browarki, napoje oraz ciepłe posiłki non-stop 24 godziny na dobę. Wjazd tylko 40 zł kierowca (z koszulką 55 zł) , 30 zł pasażer (z koszulką 45 zł)W tym wliczone:-znaczek zlotowy-kiełbaska na ognisko-oraz tradycyjnie w niedzielny poranek kefirek na kaczora;) A także jak co roku zajebista zabawa w naszym towarzystwie.-Amazonki wjazd na imprezę Gratis!!!! w zwiazku z tym moze te butelke tam rozpijemy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 11 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2008 (edytowane) Holender... akurat będę 22 ale przejazdem... ;)więc co najwyżej mogę se do was pomachać miast podłączyć się do flaszeczki Edytowane 12 Czerwca 2008 przez zappa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartasarte Opublikowano 11 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2008 o toto! o tym mowilem na BP! fajnie ze to znalazlas marina, i to moze byc dobra okazja na wypicie flaszeczki. Niedaleko wiec niezbyt meczacy przejazd, i na tyle daleko zeby poczuc troszke trase! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banka Opublikowano 11 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2008 o toto! o tym mowilem na BP! fajnie ze to znalazlas marina, i to moze byc dobra okazja na wypicie flaszeczki. Niedaleko wiec niezbyt meczacy przejazd, i na tyle daleko zeby poczuc troszke trase! kurka a ja nie moge :wink: ale wypijcie za moje zdrowie !! ;) pzdrR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 16 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 No i dupa, zdjęć jak nie ma tak nie ma ;) Co jest Panie Młody? :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartasarte Opublikowano 16 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 daj mu sie zona nacieszyc :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banka Opublikowano 16 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 No i dupa, zdjęć jak nie ma tak nie ma :crossy: Co jest Panie Młody? :P wlasnie wlasnie ! :crossy: pzdrR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek K Opublikowano 17 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 (edytowane) hej, jesli chodzi o fotki to na razie mam doslownie kilka, ktore dzis postaram sie wrzucic a na te barzdziej profi :banghead: niestety trzeba troszke poczekac :) na razie wiec zapodaje 4 foty... http://dkk555.fotosik.pl/albumy/453764.html Edytowane 17 Czerwca 2008 przez Darek K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Engels Opublikowano 17 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 (edytowane) No wreszcie sekundkę czasu znalazłem... :icon_mrgreen: http://engels.mok.waw.pl/2008-06-10_Slub_MotoKumpla/ Aha, najlepsze oczywiście ostatnie :banghead: Prawda Asiu... :bigrazz: :bigrazz: :smile: Edytowane 17 Czerwca 2008 przez Engels Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 17 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 (edytowane) Prawie jak ROBOCOP :biggrin: marina i... wiem już jak zniknęła druga flaszka :icon_razz: Edytowane 17 Czerwca 2008 przez zappa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi