banka Opublikowano 5 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 (edytowane) Aśka a Ty skąd będziesz ruszać ? :crossy: może wreszcie Cie poznam po wielu nieudanych moich próbach stawienia się na ognisku :buttrock: pzdrR PS W końcu stworzymy ekipe jak na otwarcie sezonu :crossy: Tylko sie nie wykruszać !! hehe Edytowane 5 Czerwca 2008 przez banka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 5 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 (edytowane) Aśka a Ty skąd będziesz ruszać ? ze Stegien startuję :( Edytowane 5 Czerwca 2008 przez Aśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartasarte Opublikowano 5 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 to moze ekipo warszawska, spotkamy sie gdzies o 11.00 na miescie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banka Opublikowano 5 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 to moze ekipo warszawska, spotkamy sie gdzies o 11.00 na miescie? Dla mnie gitara :biggrin: jako punkt spotkania proponuję parking obok torwaru - ten duży po prawej stronie patrząc na torwar - większości osób które się do tej pory zgłosiły powinno pasować :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 5 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 i to jest całkiem słuszna koncepcja-czyli o 11 pod torwarem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banka Opublikowano 5 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 Więc jesteśmy umówieni :biggrin: Aśka, Bartasartemarina dawaj z nami, z Ochoty też będzie po drodze :bigrazz: a z ekipą z Tarchomina możemy się ustawić na BP na przeciwko ratusza ? jeśli tak to dajcie znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartasarte Opublikowano 5 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 no i fajnie... Mam nadzieje ze nie bedzie jakis zawodow w sobote bo sie nie znajdziemy, jakby co to gdzies na parkingu w poblizu ulicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 5 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 (edytowane) i to jest całkiem słuszna koncepcja-czyli o 11 pod torwarem! Dla mnie dupa! Nie będę się zawracał z Targówka :P Poczekam sobie na was gdzieś... :D przy zjeździe ze ślimaka na Modlińską :D edit... Zawsze to 15 min dłużej pośpię... :P Edytowane 5 Czerwca 2008 przez zappa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartasarte Opublikowano 5 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 moze byc, bedziemy tam pewnie jakos 11.20 -11.30, moze byc BP za swiatlami jak wolisz jak skonczy sie akcja ze slubem to mam zamiar wybrac sie na motobajzel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elqjp Opublikowano 6 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 Po zakonczeniu calej uroczystosciu u kolegi Darka mozna podskoczyc do Nowego Dowru Maz. Podobno jest zlot amazonek (kobiet ktore jezdza na motocyklu). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 6 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 (edytowane) Oczywiście wiemy, wiemy i........ dziękujemy :P Osobiście to wolę za te 5 dych napić się piwa czy Tymbarka w miłym towarzystwie niż dać się ogołocić za sam wjazd :( Do ogołacania mnie to wystarczą mi moje domowe amazonki :D moze byc BP za swiatlami jak wolisz...Ok Motobajzel a jakże, też w planach. Edytowane 6 Czerwca 2008 przez zappa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banka Opublikowano 6 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 A ja zależnie od sytuacji czasowej. Albo motobajzel albo Zegrze. Na 17 musze byc w wawie w szkole :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartasarte Opublikowano 6 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 zobczymy jak z czasem bedzie, ja mam troche do wydania, wiec na pewno motobajzel :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pinas Opublikowano 6 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 Witam serdecznie.Jak dobrze pójdzie to i Olsztyn dołączy do obstawy ślubnej.Dziś wieczorem sprawdzę jak się ustawiacie i postaram się jutro dołączyć.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartasarte Opublikowano 6 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 Ustawka juz jest opracowana: 11.00 - zbiorka na parkingu przy torwarze 11.20-11.30 - zbieramy zappe ze stacji BP na modlinskiej 12.00 - zbiorka pod Mc'Donaldem w Legionowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi