zappa Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 (edytowane) szybko nie... powolutku bo baloniki się poobrywają... :icon_mrgreen: Edytowane 13 Maja 2008 przez zappa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 a o ktorej godzinie? bo jak obstawimy slub darka, to moze szybko na twoj zdarzymy? :wink: temacik jest na FM ,ale nie bede zasmiecał koledze Tematu. Ja mam o 14 wiec Darek musiaby miec kolo 10 rano zebyscie zdarzyli .Troche wczenie - heheheh pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartasarte Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 2 godz, to kupa czasu! Po drodze o mazury zachaczymy :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siejo Opublikowano 15 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 To jesli mozna to ja tez sie zapisze i wpadne :icon_biggrin: mozesz na mnie liczyc na 100% juz zaklepie wolne w pracy. jesli mozesz podaj jakis kontakt do siebie zeby sie umowic wczesniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek K Opublikowano 15 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 hej, zarzadzam zbiorke 07 czerwca o godz 12.00 pod Mcdonald's w Legionowie :icon_mrgreen: . Moj tel. jak by co to 503-143-764. Na miejscu bedzie moj kolega, ktory bedzie sie to staral jakos ogarnac tzn. w ktora strone i kiedy wyruszyc, bo ja pewnie nie bede mial glowy do tego. dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek K Opublikowano 26 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2008 witam ponownie i prosze o kolejne zgloszenie od Kolezanek i Kolegow z forum na obstawe, ze swojej strony dodam jeszcze ze bedzie dodatkowo kilku kolegow weselnikow, ktorzy dolacza do obstawy w pelnym garniturowo-motocyklowym przybraniu ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yarp Opublikowano 26 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2008 Hej, będę na 90%Y. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
castro Opublikowano 26 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2008 Postaram być ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medyk88 Opublikowano 1 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2008 jeżeli odbiorę prawko do piątku to chętnię pomogę w obstawie (maqm w wieliszewie działke a że i tak w planach mam tam być....) pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek K Opublikowano 1 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2008 jeżeli odbiorę prawko do piątku to chętnię pomogę w obstawie (maqm w wieliszewie działke a że i tak w planach mam tam być....) pozdr no witam i dziekuje za kolejne wstepne zgloszenie, jak tak dalej pojdzie to bedzie naprawde efektownie.. licze na Was hej :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elqjp Opublikowano 5 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 Ja bede na 100%. Moze uda mi sie jeszcze zwerbowac 2 kolegow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafii Opublikowano 5 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 hej, zarzadzam zbiorke 07 czerwca o godz 12.00 pod Mcdonald's w Legionowie :) . Moj tel. jak by co to 503-143-764. Na miejscu bedzie moj kolega, ktory bedzie sie to staral jakos ogarnac tzn. w ktora strone i kiedy wyruszyc, bo ja pewnie nie bede mial glowy do tego. dzieki :( czesc ,jestem tu nowy i od niedawna posiadam fazerka, mieszkam w wawie prawie nakońcu modlińskiej, ul. aluzyjna , mam niedaleko więc chetnie wpadnę i się przyłącze do asysty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banka Opublikowano 5 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 I ja chętnie dołączę do ślubnego orszaku,Bartasarte, marine ja jestem ze śródmiejskich rejonów więc możemy się styknąć i razem wyruszyć :icon_mrgreen: pzdrR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 5 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 jeżeli odbiorę prawko do piątku to chętnię pomogę w obstawie (maqm w wieliszewie działke a że i tak w planach mam tam być....) pozdrto już wiadomo co robimy po paradzie :icon_mrgreen: a ja się chyba jednak dołącze. z przyczyn techniczno-finansowych do Myciora raczej nie dojadę :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek K Opublikowano 5 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 Ciesze sie bardzo, ze coraz wiecej osob sie deklaruje, juz nie moge sie doczekac pozdrawiam i dziekuje :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi