Skocz do zawartości

Ślub w Jabłonnie 7 czerwca

Darek K
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

a o ktorej godzinie? bo jak obstawimy slub darka, to moze szybko na twoj zdarzymy? :wink:

temacik jest na FM ,ale nie bede zasmiecał koledze Tematu. Ja mam o 14 wiec Darek musiaby miec kolo 10 rano zebyscie zdarzyli .Troche wczenie - heheheh

pozdro

To jesli mozna to ja tez sie zapisze i wpadne :icon_biggrin: mozesz na mnie liczyc na 100% juz zaklepie wolne w pracy. jesli mozesz podaj jakis kontakt do siebie zeby sie umowic wczesniej.

hej,

zarzadzam zbiorke 07 czerwca o godz 12.00 pod Mcdonald's w Legionowie :icon_mrgreen: . Moj tel. jak by co to 503-143-764. Na miejscu bedzie moj kolega, ktory bedzie sie to staral jakos ogarnac tzn. w ktora strone i kiedy wyruszyc, bo ja pewnie nie bede mial glowy do tego.

dzieki

• 2 tygodnie później...

witam ponownie

i prosze o kolejne zgloszenie od Kolezanek i Kolegow z forum na obstawe, ze swojej strony dodam jeszcze ze bedzie dodatkowo kilku kolegow weselnikow, ktorzy dolacza do obstawy w pelnym garniturowo-motocyklowym przybraniu ;)

jeżeli odbiorę prawko do piątku to chętnię pomogę w obstawie (maqm w wieliszewie działke a że i tak w planach mam tam być....)

pozdr

no witam i dziekuje za kolejne wstepne zgloszenie, jak tak dalej pojdzie to bedzie naprawde efektownie.. licze na Was hej :notworthy:

hej,

zarzadzam zbiorke 07 czerwca o godz 12.00 pod Mcdonald's w Legionowie :) . Moj tel. jak by co to 503-143-764. Na miejscu bedzie moj kolega, ktory bedzie sie to staral jakos ogarnac tzn. w ktora strone i kiedy wyruszyc, bo ja pewnie nie bede mial glowy do tego.

dzieki

:(

czesc ,

jestem tu nowy i od niedawna posiadam fazerka, mieszkam w wawie prawie nakońcu modlińskiej, ul. aluzyjna , mam niedaleko więc chetnie wpadnę i się przyłącze do asysty.

jeżeli odbiorę prawko do piątku to chętnię pomogę w obstawie (maqm w wieliszewie działke a że i tak w planach mam tam być....)

pozdr

to już wiadomo co robimy po paradzie :icon_mrgreen:

a ja się chyba jednak dołącze. z przyczyn techniczno-finansowych do Myciora raczej nie dojadę :icon_razz: